Ahoj všichni
Už je to nějaký čas, co jsem nic nepsal, tak jsem se jen chtěl podělit o své argumenty proti Falcora Finance a Revolutu.
Takže jsem v podstatě 1. července podal žalobu na podvod s APP podle předpisů PSR z října 2024. Poslal jsem veškerou dokumentaci k Donbet a Falcora spolu s důkazy o Falcora s použitím adres fiktivních společností ve Spojeném království atd.
Každopádně jsem očekával odpověď od Revolutu, protože už uplynula zákonná lhůta 35 pracovních dnů (dnes 44. pracovní den), ale stále žádají o více času. Revolut jsem informoval, že porušují předpisy PSR, což sice uznaly, ale odmítají se k tomu vyjádřit.
Volal jsem FCA, kde mi potvrdili, že Revolut porušuje předpisy tím, že neposkytuje řešení, takže jsem na jejich radu předal případ podvodu i porušení předpisů Úřadu pro finanční služby (FOS), který případ včera přijal.
Hi all
its been a while since I posted so just wanted to share where my case is against falcora finance and Revolut.
so basically I raised an APP fraud case on 1st July under PSR regs October 2024. Sent all the documentation for donbet and falcora along with evidence of falcora using shell company addresses in the uk etc
anyway expected an answer back from Revolut as it’s past the legal 35 business day timeframe (business day 44 today) but they still are requesting more time. I’ve advised Revolut they are breaching PSR regulations to which they have acknowledged but refuse to give an outcome.
I've rang the FCA who confirmed Revolut are breaching regulations in not providing an outcome so on their advise I have taken both the fraud case and the breach of compliance to the FOS who accepted the case yesterday.
Automaticky přeloženo: