Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 912)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 912)
Bojím se, že budu muset provést chargeback a přijít o účet…
Ale tahle firma by se měla zavřít!!
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
pyne88
Diamant
pyne88
před rokem
Mohu prosím dostat vaši e-mailovou adresu?
Automaticky přeloženo:
Rex112
Stříbro
před rokem
Ahoj
Podařilo se někomu získat vrácení peněz přímo od DeserLTD, nebo to prošlo pouze přes banku prostřednictvím chargebacku? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a tipy.
Ahoj, také hledám pomoc s vrácením peněz od Goldenbet a Santeda.
Automaticky přeloženo:
Vix844
Stříbro
před rokem
Ahoj všichni
Už je to nějaký čas, co jsem nic nepsal, tak jsem se jen chtěl podělit o své argumenty proti Falcora Finance a Revolutu.
Takže jsem v podstatě 1. července podal žalobu na podvod s APP podle předpisů PSR z října 2024. Poslal jsem veškerou dokumentaci k Donbet a Falcora spolu s důkazy o Falcora s použitím adres fiktivních společností ve Spojeném království atd.
Každopádně jsem očekával odpověď od Revolutu, protože už uplynula zákonná lhůta 35 pracovních dnů (dnes 44. pracovní den), ale stále žádají o více času. Revolut jsem informoval, že porušují předpisy PSR, což sice uznaly, ale odmítají se k tomu vyjádřit.
Volal jsem FCA, kde mi potvrdili, že Revolut porušuje předpisy tím, že neposkytuje řešení, takže jsem na jejich radu předal případ podvodu i porušení předpisů Úřadu pro finanční služby (FOS), který případ včera přijal.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
oxleydaniel188
mulattis
Stříbro
mulattis
před rokem
Našli jste to někdy?
Automaticky přeloženo:
oxleydaniel188
Stříbro
před rokem
Má někdo zkušenosti s ONLTROE? Na mém Apple Pay se zobrazuje jako VizMedia1271.com.
Automaticky přeloženo:
mulattis
oxleydaniel188
Platina
oxleydaniel188
před rokem
Ne, neudělal/a jsem to 🙁
Automaticky přeloženo:
oxleydaniel188
mulattis
Stříbro
mulattis
před rokem
Bylo to na Angliabet? A bylo to zpracováno společností Omer Payment Solutions?
Automaticky přeloženo:
mulattis
oxleydaniel188
Platina
oxleydaniel188
před rokem
Ne, bylo to na SpinBetteru
Automaticky přeloženo:
orangeworld
Stříbro
oxleydaniel188
před rokem
Má někdo zkušenosti s ONLTROE? Na mém Apple Pay se zobrazuje jako VizMedia1271.com.
Has anyone had any experience with ONLTROE? Showing as VizMedia1271.com on my Apple pay
Automaticky přeloženo:
před rokem
Mimochodem, je fakt vtipné, jak se na tomhle fóru zničehonic objevují lidi po měsících nečinnosti, jen aby se zeptali na náhodnou společnost ;D ;D ;D