Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 913)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 913)
Taky jsi za poslední měsíc zveřejnil jen 3 příspěvky? Pomohl jsem lidem z tohoto fóra získat zpět jejich peníze, ale když koukám na tvoje zprávy, tak se s lidmi jen hádáš!!
přeji hezký den
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Platina
před rokem
Podařilo se někomu získat od BLGWZR peníze zpět? Kontaktoval jsem je, ale neodpověděli.
Máte nějaké kontaktní informace / měli jste štěstí?
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Diamant
orangeworld
před rokem
Mimochodem, je fakt vtipné, jak se na tomhle fóru zničehonic objevují lidi po měsících nečinnosti, jen aby se zeptali na náhodnou společnost ;D ;D ;D
By the way, it's so funny how people appear out of the blue in this forum after months of no activity just to ask for a random company ;D ;D ;D
Automaticky přeloženo:
před rokem
Co má s tebou společného, jestli se objeví dnes, nebo nikdy! S tvým životem to nemá nic společného.
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
oxleydaniel188
Diamant
oxleydaniel188
před rokem
Vůbec ne
nic nepomáhá.
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Stříbro
před rokem
Mám teď případ, kdy jsem zahájil chargeback a druhá společnost zfalšovala faktury.
Kdo má tedy silnější důkazy, nebo co mám dělat? Na jejich fakturách je samozřejmě všechno špatně, například špatné jméno a adresa atd.
Ale oni se opravdu snaží udržet peníze?
Za druhé, kdo jsou tito lidé, kteří se někdy stali obětí vězení?
Za 3. Neslyšel jsem za poslední 3 dny nic o únosech. Jsou chyceni? Doufejme!
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Bigfella100
Diamant
Bigfella100
před rokem
Stejně jako dříve bych doporučil, aby všichni přestali veřejně zveřejňovat informace o kasinech vlastněných společností Santeda a aby je podrobně nahlásili všem příslušným britským úřadům a novinářům, což jsem již udělal.
V jiných jurisdikcích byli varováni a pokutováni a pokud bude na ně podáno dostatek stížností, je mnohem větší šance, že budou podniknuty kroky k jejich zablokování, protože se jim zjevně příliš dlouho vyhýbalo trestu.