Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 863)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 863)
Prošel jsem si všechny adresy a zjistil jsem, že je to zajímavé
mnoho plateb registrovaná adresa odkazy na toto zkontrolujte to a dejte mi vědět, co si o tom myslíte
Ikbal Raza je jméno osoby
Automaticky přeloženo:
Bigfella100
Stříbro
před rokem
Má někdo nějakou radu ohledně mé situace? Momentálně jsem registrovaný u GAMSTOP, založil jsem si účet u Goldenbet, vložil jsem peníze a hraji.
Existuje nějaká možnost vrácení peněz přes Revolut nebo Goldenbet? Momentálně jednám s Revolutem o chargebacku nebo vrácení peněz, ale myslím si, že je to nepravděpodobné, protože tvrdí, že se jednalo o občanskoprávní spor. Měl jsem povolené blokování hazardních her přes Revolut, ale protože převod proběhl přes platební bránu Transferop, nebyl označen jako hazard.
jakákoli pomoc nebo rada je velmi oceněna
Automaticky přeloženo:
Lila2025
Bigfella100
Stříbro
Bigfella100
před rokem
Bohužel máte tři velmi špatné situace.
Goldenbet peníze nevrací.
Revolut patří k těm, které je těžké získat k jejich vychování.
Transferop také nevrátí peníze, jediná rada je vyhledat si s tou závislostí pořádnou pomoc, je to fakt na nic.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Lila2025
Diamant
Lila2025
před rokem
To o převodu tak úplně neplatí!
Automaticky přeloženo:
Bigfella100
Kelly1234
Stříbro
Kelly1234
před rokem
Máte nějaké zkušenosti s jednáním se společností Transferop?
Automaticky přeloženo:
Lila2025
Kelly1234
Stříbro
Kelly1234
před rokem
Opravdu jsem nečetl jediný příspěvek o tom, že by mi vrátili peníze, mohl by mi to prosím někdo vysvětlit, protože mám transakce a myslel jsem si, že to není možné?
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před rokem
Ráda bych ti napsala e-mailem, co se se mnou stalo! Ale nebudu se o to dělit tady.
Máte nějaké zkušenosti s jednáním se společností Transferop?
Do you have any experience in dealing with Transferop?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Jdi na anonymní stránky gamblers, je to jediný způsob, jak přestat. Jsem teď skoro 4 měsíce bez hazardu a cítím se lépe s dluhy, než když jsem je neměl. Už jsem se skoro vzdal vrácení peněz, ale uvidíme, jak dopadnou moje dva různé případy finančních nezávislostí. Nejsem ale optimistický.
Můj jediný problém teď je snažit se přimět posledního věřitele nebo finančního poradce, aby souhlasili s tím, že mi bylo nezodpovědně ušetřeno, a pak jsem z toho venku.