Ahoj, mluvil jsem s ním a nabízí bezplatnou pomoc a rady pro každého, kdo se potýká s chargebacky nebo hledáním obchodníků, ale potenciálně žádné přímé vrácení peněz od Niko, takže si prosím nedělejte velké naděje. S Niko dostanete vrácení peněz prostřednictvím chargebacků bez problémů, ale oni už přímé vrácení peněz nedělají. Jsou to podvodníci na nejvyšší úrovni a osobně si myslím, že vytvářejí všechny krycí obchodníky, protože všichni odpovídají úplně stejně. Sežeňte si dobrý krycí příběh pro chargeback a pokračujte odtud. Způsob, jakým tito obchodníci obcházejí blokování hazardních her, vám nedá tušení, že se jedná o hazardní hry. Já jsem dostal opravdu dobrý chargeback pro Terrvers s historkou, že jsem si koupil 6 různých párů kopaček lol. Taky jsem řekl, že jsem si koupil zahradní stůl z odkazu na eBay. Vymyslete si e-mailové adresy nebo jakékoli informace, které po vás požadují, je to komické, ale všechno je v pořádku.
Hi I have spoken with him and he is offering free help and advice for anyone struggling to do chargebacks or find merchants potentially but no direct refund from niko so please don’t get your hopes up. You will get a refund through chargebacks no problem with niko but they no longer do direct refunds. They are top level crooks and I personally think they create all the front merchants as they do all reply in exactly the same manner. Get yourself and good cover story for chargeback and go from there.the way these merchants set up to bypass gambling blocks your bank will have no clue gambling is involved, I got a really good chargeback for Terrvers with the story I bought 6 different pairs of football boots lol also 1 I said I bought a garden table from a link on eBay. Make up email addresses or whatever information they ask for it’s comical but all box ticking
Automaticky přeloženo: