Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 904)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 904)
Zpětné platby představují obrovské riziko, protože vyžadují lhát.
Existuje několik (ale ne mnoho) obchodníků, kteří spolupracují s refundací plateb kartou.
Nemáte žádnou naději na vrácení plateb přes Falcora Finance nebo TransferOp (bez ohledu na to, ke kterému dodavateli se obrátíte, např. PayOp, Yapily atd.)
Upřímně řečeno, jedinou možností je jít právní cestou – ale i tak se to pravděpodobně vyplatí pouze v případě, že jsou ztráty značné.
Jiní s tím možná nesouhlasí, ale myslí si, že stojí za to zvládnout očekávání každého, kdo se s tím setkává poprvé.
V podstatě souhlasím, jediný způsob, jak získat zpětné poplatky, je lhát na základě vydaného MCC. Zmínka o hazardních hrách je nejhorší věc, kterou můžete udělat, pokud chcete požadovat zpětné poplatky. Pokud je tohle cesta, kterou se někdo chce vydat, pak je nejhorší pravidlo upřímnost.
Říkal jsem, že to byl pokaždé hazard a podařilo se mi je zvýšit, takže s tím nesouhlasím, teď už je banka třikrát zvýšila, přes 80 chargebacků u Mastercard! Myslím, že některé banky jsou brutální, i když moje poslední měla dnes 45 dní.