Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 905)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 905)
Pokud vím, patří to firmě Printiso, ale na e-maily neodpovídají.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Jonty5
Diamant
Jonty5
před 12 měsíci
Nejde mi o ten e-mail, jde mi o informace od Lupina, ale děkuji.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
LizzieCG
Diamant
LizzieCG
před 12 měsíci
Pomohli vám s vrácením peněz za Lupin? Mohli byste se prosím podělit o informace, pokud ano, děkuji? [email protected] 😀
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Waldo1984
před 12 měsíci
Pomohli vám s vrácením peněz za Lupin? Mohli byste se prosím podělit o informace, pokud ano, děkuji? [email protected] 😀
Did you get help to get refund off lupin please can you share it if you did thank you [email protected] 😀
Automaticky přeloženo:
před 12 měsíci
Ne. Od Lupina jsem nic nedostal. Požádal jsem o to.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
LizzieCG
Diamant
LizzieCG
před 12 měsíci
To je škoda, už je nějakou dobu pronásleduji. Dostal jsem se na stranu banky, takže jediný způsob, jak se dostat k penězům, by byl, kdyby s nimi někdo soukromě uspěl, ale teď se to zdá nemožné. Díky za odpověď.
Strana 14-16 je zajímavé čtení. Mohl bych podat žádost o svobodný přístup k informacím ohledně všech společností, které byly nedávno uzavřeny kvůli finanční kriminalitě související s nelegálními kasiny. Protože pokud se nemýlím, mohl bych podat žalobu, pokud by některá z těchto společností obdržela mé platby.
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Lottie48
Platina
Lottie48
před 11 měsíci
Můžete mi to krátce vysvětlit v mém e-mailu? [email protected] Jak se máš? A já je udělám.
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
intrudes
Platina
intrudes
před 11 měsíci
Zatím nic, pošlu další e-mail.
Automaticky přeloženo:
Badger23
Platina
xbigguyxxx
před 12 měsíci
Říkal jsem, že to byl pokaždé hazard a podařilo se mi je zvýšit, takže s tím nesouhlasím, teď už je banka třikrát zvýšila, přes 80 chargebacků u Mastercard! Myslím, že některé banky jsou brutální, i když moje poslední měla dnes 45 dní.
I have said it was gambling every time and got them raised so I disagree on that 3 times now the bank raised them well over 80 chargebacks with Mastercard at least ! I think some banks are brutal though my recent ones were 45 days today
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Jak se ti sakra podařilo prodat ty s Mastercard?
Dokonce řekli FOS, že tyto storna nepovolí!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Badger23
Diamant
Badger23
před 11 měsíci
Ahoj, nejsem si jistý, ale banka je dělá vždycky a ty současné jsou staré 48 dní, dnes se nic nestalo. Zveřejním případné aktualizace. Vždycky ale říkám, že to byl hazard. Mám fotku své karty, nepodávám na ně stížnosti na vrácení peněz, dělám všechno.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Lottie48
kristaasle038
Diamant
kristaasle038
před 11 měsíci
Stačí vyhledat informace o novinářích, kteří zveřejnili své údaje na tomto fóru, nebo se podívat na online články týkající se těchto témat a často tam budou mít odkazy na své kontaktní údaje. Zajímají se zejména o probíhající pachatele, jako jsou všechna kasina spojená se Santedou a jakékoli platební společnosti regulované ve Spojeném království, takže 🤞brzy zveřejní více o jejich korupčních aktivitách.
Automaticky přeloženo:
lbbb85
Lottie48
Bronz
Lottie48
před 11 měsíci
Ahoj Lottie,
Zkoušel jsem napsat e-mail na e-mailovou adresu, kterou jste zde uvedl/a. Nevím, jestli je to stále ta samá. Jen jsem se tě chtěl/a na něco zeptat, jestli ti to nevadí. Zoufale potřebuji s něčím pomoct. x
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Lottie48
Platina
Lottie48
před 11 měsíci
Taky si myslím, že musíme zmínit Revolut, jak odmítají každou námitku. Takže stojí u kasin. Musí lidi upozornit na tuhle mizernou banku.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
kristaasle038
Diamant
kristaasle038
před 11 měsíci
Revolut je fakt hrozný. Napadl jsem transakci a vůbec jsem se o hazardních hrách nezmínil, ale oni mi ji zamítli kvůli hazardní aktivitě. V jednu chvíli mi říkají, že odmítli reklamaci, a v další chvíli tvrdí, že obchodník dodal doklad o přijetí zboží. Požádal jsem je o poskytnutí informací a pokaždé odmítli a kopírovali a vkládali ten samý text dokola. Je šokující, jak hrozné mají služby. Z toho, co vidím, FOS odmítá spoustu stížností na Revolut. Je to, jako by do toho byli všichni zapleteni!
Automaticky přeloženo:
lbbb85
Bronz
před 11 měsíci
Jsem si jistý, že jsem tu před časem viděl nějakého estonského novináře? Teď už nemůžu najít jeho kontaktní údaje. Kontaktoval ho už někdo? Zvažuji, že bych s ním promluvil, i když si nejsem jistý, jestli to bude užitečné. Viděl jsem mnoho společností se sídlem v Estonsku, které tyto platby poskytují, a mám zkušenost s jednou, která mé bance poskytla falešné faktury, na kterých stálo, že jsem si koupil herní skiny nebo něco takového a přišel jsem o spoustu peněz.