Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 879)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 879)
Jak myslíš, že jsem je našel... tím, že jsem udělal přesně to, co jsi říkal! Hledám novinky. A teď jdi pryč, ty smutný malý mužíčku, který sedí a čeká, až ostatní něco napíšou, aby mohl přidávat zbytečné komentáře.
Už jsi 11krát napsal to samé, třeba „štěstí" nebo s žádostí o pomoc od obchodníka. Já jsem dříve psal jednou týdně, pokud možno. A taky jsem si sám našel skoro každého obchodníka, kterého jsem potřeboval. Znám některé z obchodníků, které hledáš, a pravděpodobně bych mohl najít i ty ostatní, ale teď už nemáš šanci, kámo 🤣
Vlastně jsem to řekl až u 4. Už jsem jich našel 5 a dostal jsem vrácené peníze, vsadil bych na to život, ty, které hledám, jsi nenašel. Ještě vtipnější je, že mažeš příspěvky, kde se lidem ptáš na otázky, na které sis mohl najít odpovědi sám😂😂😂