Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 879)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 879)
Stejně jako ty hodně pátráš… tvůj příspěvek říká něco jiného 👀😂
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Vkieranc
Platina
Vkieranc
před rokem
Jak myslíš, že jsem je našel... tím, že jsem udělal přesně to, co jsi říkal! Hledám novinky. A teď jdi pryč, ty smutný malý mužíčku, který sedí a čeká, až ostatní něco napíšou, aby mohl přidávat zbytečné komentáře.
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Cocohibs1
Diamant
Cocohibs1
před rokem
Už jsi 11krát napsal to samé, třeba „štěstí" nebo s žádostí o pomoc od obchodníka. Já jsem dříve psal jednou týdně, pokud možno. A taky jsem si sám našel skoro každého obchodníka, kterého jsem potřeboval. Znám některé z obchodníků, které hledáš, a pravděpodobně bych mohl najít i ty ostatní, ale teď už nemáš šanci, kámo 🤣
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Vkieranc
Platina
Vkieranc
před rokem
Vlastně jsem to řekl až u 4. Už jsem jich našel 5 a dostal jsem vrácené peníze, vsadil bych na to život, ty, které hledám, jsi nenašel. Ještě vtipnější je, že mažeš příspěvky, kde se lidem ptáš na otázky, na které sis mohl najít odpovědi sám😂😂😂
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Vkieranc
Platina
Vkieranc
před rokem
Ale neboj se… mám pro to důkaz 😉
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Cocohibs1
Platina
Cocohibs1
před rokem
Tak teď si myslím, že jsem vyhrál..
sbohem 😘
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Cocohibs1
Diamant
Cocohibs1
před rokem
Co přesně tohle dokazuje? Myslel jsem, že jsem je „smazal" 🤣, retarde.
Ptal jsem se, jestli někdo zná CNSL Titans, nikdo neodpověděl a našel jsem to sám při hlubokém potápění.
Automaticky přeloženo:
London52
Bronz
před rokem
Vyzývám všechny, aby nahlásili společnost Niko Technologies organizaci FINTRAC, protože je údajně u FINTRACu registrována.