Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 859)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 859)
První dva jsem u FOS vyhrál. Další dva trvaly 3 měsíce, než byly přiděleny, a pak je hned zamítli, protože si myslí, že jsem na Revolutu podal příliš mnoho chargebacků, takže Revolut má plné právo je zamítnout.
Můžete se prosím podělit o kontaktní informace na SIKCNTVK? Než budeme moci pokračovat, musím své bance ukázat, že jsem se je pokusil kontaktovat. Moc děkuji!
Trvalo to asi 70 dní. Ano, napadli spor jen pár dní před uplynutím 40 dnů a nevím, jaké důkazy poslali Revoultu, ale během několika hodin Revoult jejich důkazy napadl a já jsem spor vyhrál měsíc poté.