Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 859)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 859)
První dva jsem u FOS vyhrál. Další dva trvaly 3 měsíce, než byly přiděleny, a pak je hned zamítli, protože si myslí, že jsem na Revolutu podal příliš mnoho chargebacků, takže Revolut má plné právo je zamítnout.
Automaticky přeloženo:
Hansy57
potatotom
Stříbro
potatotom
před rokem
Můžete se prosím podělit o kontaktní informace na SIKCNTVK? Než budeme moci pokračovat, musím své bance ukázat, že jsem se je pokusil kontaktovat. Moc děkuji!
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Lisamac
Diamant
Lisamac
před rokem
U mě to samé, ale s NatWestem 🙂 Kolik dní to nakonec trvalo? Důkazy mi poskytli 45. den.
Automaticky přeloženo:
kaishast
DavidBentley
Stříbro
DavidBentley
před rokem
Právě jsem poslal doklad o transakci společnosti Sonect, která mi odpověděla s poděkováním a bude mě informovat. Vrátili vám peníze rychle?
Ok, měl jsi štěstí, kámo, moje recenze byla naprostý hovno! Pochybuji, že je teď s Revolutem někdo vyhraje.
Automaticky přeloženo:
cftbl
bwastook
Zlato
bwastook
před rokem
Ahoj, mohl bys mi prosím taky poslat informace o DeStreamu?
Automaticky přeloženo:
Lisamac
Anonymized954
Zlato
Anonymized954
před rokem
Trvalo to asi 70 dní. Ano, napadli spor jen pár dní před uplynutím 40 dnů a nevím, jaké důkazy poslali Revoultu, ale během několika hodin Revoult jejich důkazy napadl a já jsem spor vyhrál měsíc poté.