Prostřednictvím banky (revoluce)
61 šlo na vrácení peněz
6 již bylo vráceno
Zbývá 59
89 žádostí, které byly odmítnuty předložit veřejnému ochránci práv
Nepřestanu, dokud nedostanu zpět každou libru a tihle šmejdi nepřijdou o Visa a Mastercard jako platby za své mizerné podvodné weby.
Ho Ho Ho
Dostal jsem e-mail od FOS, že mi byl přidělen vyšetřovatel, ale ta po ní chce tolik, doslova všechno, a já jsem na pokraji toho, abych to neudělal, protože je to tak časově náročné. A nevěřím, že to bude mít nějaký zatracený rozdíl. Už se smiřuji s tím, že peníze nedostanu zpět.
Využil někdo právníka, který nemá výhru ani poplatek, nebo jakéhokoli jiného právníka?
Ahoj všichni,
Dlouho jsem na tomto fóru číhal. Chtěl jsem se připojit, abych vám podělil o svůj příběh a o to, jak se vším nacházím. Za posledních 12 měsíců jsem utratil asi 100 tisíc liber. Před říjnem jsem utratil 30 tisíc liber, když jsem si je vybral u své banky, která odmítla cokoli udělat. Od té doby jsem utratil dalších 70 tisíc liber, takže jsem si znovu stěžoval u své banky na nedostatečné ochranné kontroly, které zavedli, a na to, že od mé korespondence s nimi v září nic neudělali. Měl bych mít dobrý důvod k úhradě.
Podařilo se mi najít e-mailové adresy pro DNS, SIKCNTVK, ONLINDG*B, ONLINED*DG ONLNDG*BB, ONLNDGDMND - Zatím nikdo neodpověděl. ONLIN* ones je tatáž společnost a momentálně je v dobrovolném vyškrtnutí z registru Companies House, takže pokud neobdržím vrácení peněz v dohodnuté lhůtě, podám u Companies House námitku.
Úspěšně jsem získal vrácení peněz od rippletheme a vypadá to slibně i pro některé další. (Celková dosavadní vrácení peněz je 1 000 liber a dalších 5 000 liber je ve vývoji).
Falcora Finance mi odpověděla a uvedla, že banka bude muset uplatnit nárok, takže to alespoň vypadá slibně.
Nicméně sledování a správa všech e-mailů, stížností a tak dále je vyčerpávající, takže zvažuji vytvoření CRM, které by shromáždilo všechna možná data na jednom místě. To by umožnilo každému, kdo ho používá, mít jedno místo, kde by spravovala všechna svá data. CRM systém by odesílal e-maily kasinům a/nebo obchodníkům a odpovědi by se vracely zpět do vašeho CRM, takže byste měli snadný způsob, jak exportovat informace, které potřebujete pro banku nebo finanční úřad.
Měl by o to někdo zájem? Třeba resolver.co.uk, ale pro sestavení dokumentace ke všemu, s čím se všichni potýkáme, včetně podrobností o každém obchodníkovi, kde ji mám já nebo kde byste mohli přispět vy?
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.