Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 751)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 751)
Dobrý den, mohl byste mi prosím říct, na koho se můžu konkrétně obrátit ohledně platby z "Arc Tech Global Service" (LLPEJUA) nebo Meabix Tech Ltd a Perfumes CTL? Protože Arc Tech nereaguje a ani ostatní ne.
Kamaráde, vyhýbej se nákupům kryptoměn kartou, protože pokusy o jejich storno platbu by mohly ohrozit tvé skutečné storno platbu. Zkoušel jsem to a HSBC mi zavřela účet a vyhodila mě. Nejlepší rada, prostě si do telefonu přidej blok pro hazardní hry.
Obvykle nepíšu recenze, pokud se mi něco opravdu nelíbí, a musím říct, že se mi jackpotter.com opravdu líbí. Miluji všechny jejich hry a styly.
I normally usually don’t write about reviews unless I really like something, and I have to say I’m really liking jackpotter.com. I love all there games and styles
Ahoj! I tak si vážím té pozornosti. Víš, když použiješ citaci, text příspěvku zůstane v textu, i když ji později odstraním. Prosím, pusť takové příspěvky bez upozornění. 🙏
Napsal jsem e-mail Swipez a řekli mi, že nemám přístup k jejich uloženým datům, ale poté, co jsem jim pohrozil, že je nahlásím, jsem viděl vrácení peněz, ale to bylo také 3 hodiny po napsání e-mailu na top webovou stránku. Stejně jsem od nich dostal všechny peníze zpět, ale hodně štěstí.
Buna,eu am primit raspunsul asta cand am scris la autoritati
,,Vážená paní/pane,
Uvedený formát kódu nebo registračního čísla (formát E 0000348) neodpovídá identifikačnímu číslu používanému pro právnické osoby nebo podnikatele v České republice.