Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 747)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 747)
To nemohu dostatečně zdůraznit. Pokud se chystáte podat stížnost, je velmi důležité ji správně umístit a zahrnout všechny body, předpisy a očekávání.
I když se to nepotvrdí, opravdu to pomůže při jednání s FOS. Řešení stížností na FOS neprovádějí nijak zvlášť zkušení lidé, takže na to je třeba upozornit, protože se k tomu sami nemusí dostat.
Můžete prosím vysvětlit, co jste napsal/a Golden Bet, protože jsem na tom stejně s transakcemi debetní kartou „Transferop"?
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Diamant
před rokem
Jednou z výhod nigerijských společností je, že se mnohem snáze k nalezení než ostatní, což v této mizerné situaci beru jako pozitivum.
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Diamant
před rokem
Mluvil jsem s právníkem, který je tajemníkem společnosti Creative Digital Solutions. Přeposlal mou zprávu firmě, kde jsem žádal o vrácení peněz. Odpověděli mi jen, ať mě kontaktují ve vaší bance. Revolut mi řekl, že ne.