Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 750)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 750)
Zdá se mi divné, že vám banka účtovala poplatky za vrácení peněz, protože to slyším poprvé. Mohl byste mi prosím poskytnout více podrobností a někdo by mi mohl pomoci?
Automaticky přeloženo:
UKfinalBoss
Stříbro
před rokem
Je to v pohodě. Jen moje mizerná banka.
za 800 to nestojí
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
UKfinalBoss
Diamant
UKfinalBoss
před rokem
Co jste jim řekl/a? Pokud jste se dopustili podvodu s Mastercard, řeknou vám, že jste schválili/a zrušení karty, takže je těžké ji zrušit. Pokud jste zmínil/a hazardní hry, podívejte se sem, stěžujte si a zkuste to zrušit.
Pokud jste se stali podvodníkem, nechte si to změnit na „zboží nebylo doručeno".
To je vtip. Měl jsem smlouvu s obchodníkem, který tvrdil, že 7. května přijal vrácení peněz. Revolut řekl, že s vrácením peněz i tak počkají (50 dní u Mastercard).
Chtěl jsem vložit 20 liber do kasina 30bet, ale žádalo mě to o souhlas s převodem přes Rillpay. Koukal jsem na ně a zjistil jsem, že je to kryptoměnový web. Čert tomu.
Automaticky přeloženo:
doleolle
Stříbro
před rokem
Jen se zeptám:
Ví někdo něco o gembyte.com a/nebo se vám u nich podařilo úspěšně vymáhat platby?
Nepoužívejte tuhle stránku, je zmanipulovaná, aby se s ní nepletla! Je špatná podpora a navíc bezcitná.
Automaticky přeloženo:
bundeswehr90
hulkhoden
Stříbro
hulkhoden
před rokem
Jak jste to zvládli?
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
wafflezoo
Diamant
wafflezoo
před rokem
Záleží - kupujete si digitální umění/NFT přímo? Pak ano, podívejte se na Finnart a Artsrid.
Kupujete kryptoměny? Pak je to obtížnější, zvláště když se jedná o třetí strany, protože argumentem je, že mohou poskytnout důkaz o tom, že mince byly poskytnuty, a tím to končí.
Někteří měli úspěch, ale nejtěžší je pravděpodobně získat peníze bankovními převody.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Taky ti jen citují výrazy, když si stěžuješ.
Automaticky přeloženo:
Martin61
Anonymized881
Zlato
Anonymized881
před rokem
Měl někdo další úspěch s přímým vrácením peněz od Artstrid nebo Finart?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Ano, máte štěstí, když dostanete odpověď, mají příspěvky o velkých výhercích, ty samé celé týdny, pak obvyklé věci, bonusová kola s nízkými platy atd.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Martin61
Diamant
Martin61
před rokem
Tak nějak - Finnart udělal jednu přímou transakci a pak na konci lhůty pro vrácení peněz udělal pět přímých transakcí.