Paule, nemám na mysli žádnou neúctu, ale vzhledem k tvému silnému postoji proti freerollingu v minulosti je těžké ignorovat, jak se věci změnily. Chápu tu stránku závislosti, je to skutečné a je to mocné, ale vy jste byl někdo, kdo nastavil měřítko a pomohl ostatním vidět potenciální pozitiva. To znamená, že celá tato situace také zdůrazňuje, jak snadno tato nelicencovaná kasina loví zranitelné lidi a proč je třeba je nést k odpovědnosti. Vláda UKGC musí tuto otázku pevně uchopit.
Máte pravdu, i když se vždy objeví další stránka, která je snadno přístupná a připravená k využití. Ale ať je to vzkaz pro všechny, nejen pro vás: jediný člověk, který může skutečně překonat závislost na hazardních hrách, jste vy sami. Někdy to vyžaduje několik tvrdých pravd, než se prolomit. Není to jen o tobě, Paule, je tu mnoho dalších, kteří sklouzli zpět ke starým zvykům nebo použili informace v tomto vláknu ke zneužití systému. Končí to ale jen jedním způsobem.
A těm, kteří vědomě zneužívají systém a myslí si, že se můžete uchýlit k potenciálnímu vrácení peněz, věnujte chvilku a dobře se na sebe podívejte. Teď vám říkám, že za pár hodin kopání dopaminu to nestojí. To zničí váš život nejen finančně, ale i emocionálně a ublíží to i lidem, kterým na vás záleží.
S těmito nezákonnými stránkami jsem se poprvé naučil. Koncem minulého roku jsem si v osobním životě sáhl na dno. Jistě, byly únikem z reality, ale od té doby jsem se jich nedotkl. Doslova mi ukradli přes 200 tisíc liber. Vyhrál jsem přes 400 tisíc liber, ale neviděl jsem z toho ani cent. Stažení byla zamítnuta, jen aby mě navnadila, abych hrál víc, a fungovalo to. Teď jsem se zasekl ve snaze zotavit se z masivních čistých ztrát.
Prosím, držte se dál od těchto stránek. Jsou to fronty pro mnohem větší podvody, jejichž cílem je vysát vaše peníze. Toto fórum bylo neuvěřitelně užitečné a snažil jsem se to vrátit, ale jakmile jsem řekl svůj příspěvek, jsem také mimo. Tato kasina jsou z nějakého důvodu bez licence.
Někdy přemýšlím o tom, že bych letěl na Curaçao, abych se postavil lidem, kteří za tím vším stojí, ale vím, že skutečný způsob, jak je zasáhnout, je získat zpět to, co ukořistili, a pomoci ostatním vyhnout se stejné pasti. Poučte se z toho, ať je to varování, ne opakovaný cyklus.