Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 555)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 555)
Vypnutí Monza a Starlinga odpovídá za cokoli, byť jen vzdáleně „nešikovného". Mám trvalý zákaz vstupu do Monza, protože jsem pracoval jako dodavatel a odmítl jsem jim dát svou smlouvu na SOW.
Právě mi poslali zprávu, že můj účet zavírají, ale neřekli mi proč, ale když jsem zavolal, řekli, že je to proto, že jsem vznesl několik sporů pro stejného obchodníka
Ahoj, obdržel jsem jednu ze tří transakcí zpět od Genguru, ale neodpověděli na můj e-mail. Platby jsem provedl 24. června. Uvidíme, zda vrátí nějaké další peníze. Dejte mi vědět, pokud potřebujete e-mail.
Ahoj, máte kontakt na CD Key Store Tallinn a Cracc Prague? Prostřednictvím těchto prodejců jsem provedl mnoho transakcí. Web Cdkeys není online. Pokud máte nějaké informace, dejte mi prosím vědět. Děkuju.
Grottobooks a helpersm jsou identičtí prodejci s různými jmény a liší se i jejich kontaktní adresy. Vždy jsem dostal stejné e-maily ve stejnou dobu – jako odpověď/zpětnou vazbu. Také jsem s nimi absolvoval proces KYC, včetně selfie atd., ale do dnešního dne mi nebyla vrácena částka!