Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 556)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 556)
Nevěřím, že je můžete kontaktovat přímo a rádi se distancují od kasin, která nyní všechna tvrdí, že jsou samostatnými subjekty a nikoli sesterskými weby.
Moje účty ve skotské bance včetně účtů mých dětí budou za 2 měsíce uzavřeny. Zatím je můj špačkový účet v pořádku, ale většina mých velkých vkladů je u špačků, takže už nedělám žádné zboží, které jsem neobdržel, protože nechci, aby byl účet uzavřen.
Odesláním těchto informací nebudete mít vaše údaje k výrobě falešných faktur, neměli byste jim posílat žádné ID., takže pokud se nyní vydáte cestou zpětného zúčtování, mohou vám vystavit faktury s vašimi údaji a průkazem totožnosti s fotografií, nemusí provádět kyc kontrolu, že nejsou finanční institucí. Měli jste se zde zeptat na radu ohledně těchto obchodníků, je zde také spousta informací o nich, s největší pravděpodobností vám nyní odpoví, protože jste platby autorizovali pomocí 3dsecure, banka bude na jejich straně v případných žádostech o zpětné zúčtování, nyní mají všechny vaše osobní údaje 🙄
Těmto obchodníkům neposílejte žádné ID, budou si vymýšlet falešné faktury, buďte upozorněni, že od nich nedostanete žádné peníze, vše, co potřebují, jsou údaje o kartě se zakrytými čísly a doklad o transakcích
Nekřičte na mě, včera jsem se hloupě velmi, velmi opil a pokusil se vložit peníze do kasina. Všechny transakce byly zablokovány poskytovatelem mé karty. Děkuji vesmíru.
Každopádně zajímavé na tom je, že ti dva podvodníci byli Destream a Webmosaic.
Zajímalo by mě, zda jedná Mastercard nebo moje banka. Hmmm.....
Dobrý den, s helpersm jsem provedl všechny kroky a nakonec jejich odpověď byla, "vzhledem k tomu, že všechny transakce byly schváleny 3d a s potvrzovací zprávou jsme kryti", nic mi nevrátili.