Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 551)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 551)
Dobrý den, mohl by mi někdo říct, jaká je situace s Jeet City? Sedím na stejném místě... co byste mi doporučili?
Právě jsem se znovu podíval na účty a všechny jsou na jiná jména, což je zvláštní.
A na příkladu
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Anonymized954
Diamant
Anonymized954
před rokem
Ne, ale nakonec jsem od nich dostal odpověď po týdnech, kdy jsem nic neslyšel, ani to nebyla obvyklá odpověď, takže předpokládám, že jim někdo trochu dýchá na krk, měli bychom na ně zdvojnásobit tlak tím, že je všechny nahlásíme příslušným úřadům a podáme stížnost na odkaz zveřejněný missdaisy
https://sbgok.org/about/?utm_source=chatgpt.com
Automaticky přeloženo:
KyleSteem
Bronz
před rokem
Ahoj lidi, tohle je specifické pro Revolut. Zvedl jsem 1 zpětné zúčtování ve výši 500 a 45. den obchodník nereagoval, a proto byla refundace zpracována. Poté jsem vybral 6 samostatných plateb v celkové výši 550 GBP a po 45 dnech obchodník nereagoval. Několikrát jsem je pronásledoval a mluvil s manažery, vznesli stížnost atd. Ale teď říkají, že musím počkat, dokud neuplyne 12 týdnů, a dali mi datum. měl někdo takové zúčtování? a pokud obchodník nereagoval po celých 12 týdnů, dostali jste peníze zpět? Jeho hlavní karta, takže vím, že normálně 45 dní, ale toto je maximální časový rámec, 12 týdnů, žádné předběžné / arbitrážní řízení a obchodník ani jednou neodpověděl. Máte nebo měl někdo něco podobného??
Automaticky přeloženo:
tunit222
Lottie48
Bronz
Lottie48
před rokem
Mně taky pls
Automaticky přeloženo:
Stash9
KyleSteem
Stříbro
KyleSteem
před rokem
Co jste nahlásili, transakce za to, co služby neobdrželi
Automaticky přeloženo:
KyleSteem
Stash9
Bronz
Stash9
před rokem
ano zboží/službu, protože jsem od společnosti nedostal nic, co jsem zaplatil
Automaticky přeloženo:
Stash9
KyleSteem
Stříbro
KyleSteem
před rokem
Řekli jste jim, že jde o transakci digitálního zboží nebo hazardní hry?
Automaticky přeloženo:
KyleSteem
Stash9
Bronz
Stash9
před rokem
digitální zboží
Automaticky přeloženo:
Stainton108
Gojira7346
Stříbro
Gojira7346
před rokem
Dnes jsem odeslal nárok, předal GoldenBet e-mailový důkaz, takže doufejme, že vědí, že to nezmizí.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Diamant
před rokem
Dobré ráno. Zná někdo tento podnik:
E0000399 BurEle
Digikey
Zenit Marketing LTD
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Sutton
Diamant
Sutton
před rokem
Kontaktoval jsi je někdy? Našel jsem platby jimi zpracované, ale zdá se, že nereagují
Automaticky přeloženo:
Lisa15
Zlato
před rokem
Má někdo kontaktní údaje GETAWAY LIMITED?
Automaticky přeloženo:
plana88
Curritokira
Stříbro
Curritokira
před rokem
Zenit Marketing LTD má virtuální kancelář na nechvalně známé 85 Great Portland Street v Londýně. Několik týdnů jsem se na ně snažil najít cokoli nebo jakýkoli kontakt. Poté, co jsem to nenašel, rozhodl jsem se prostě provést zúčtování, protože jsem neobdržel služby u své banky (VISA, debetní). Během několika dní jsem si nechal poslat peníze z banky obchodníka.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
plana88
Diamant
plana88
před rokem
děkuji za odpověď.
Mohly by nastat problémy nebo podezření ze špatné víry, pokud tento manévr provedete několikrát?
Automaticky přeloženo:
plana88
Curritokira
Stříbro
Curritokira
před rokem
Byl to jediný obchodník ze všech, které mám, kterého jsem nemohl kontaktovat, a byly to jen dvě malé transakce, tak jsem se rozhodl to zkusit. Jsem si jistý, že mnoho z těchto obchodníků používá zavádějící názvy transakcí a neposkytují své kontaktní údaje online, abychom je nemohli najít. Možná byste mohli poslat doporučený dopis na tuto adresu se žádostí o vrácení peněz od firmy (neobdržíte odpověď, ale budete mít doklad o komunikaci pro vaši banku).
Automaticky přeloženo:
Curritokira
plana88
Diamant
plana88
před rokem
zvážím to. Děkuji mnohokrát za odpověď.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Diamant
před rokem
Myslím, že se něco děje. Některá kasina přestala používat falešné CC a zablokovala můj účet.
Automaticky přeloženo:
Agora
Zlato
před rokem
Dobrý den, zpochybnil někdo transakce přes Revolut s wbmsc? Vzhledem k tomu, že mi nesčetněkrát odpověděli, že transakce nemohou najít, Revolut můj spor akceptoval a já teď nevím, co mám čekat. Máte nějakou radu? Je někdo s tímto obchodníkem? Děkuji za případné odpovědi 🙏🏼
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Agora
Diamant
Agora
před rokem
Všechny peníze jsem dostal zpět do 4 dnů
Automaticky přeloženo:
Agora
Anonymized954
Zlato
Anonymized954
před rokem
Přímo od nich nebo přes banku? Nepomohli mi, prý nemohli najít transakce.