Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 552)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 552)
Ahoj všichni, nedávno jsem měl spor se SANTANDEREM. Nevrátili peníze, protože dostali informace před vrácením peněz.
Koupit Dnes mi přišla zpráva, že můj účet byl omezen, zavolal jsem SANTANDEROVI a oni řekli, že mi nemohou pomoci, ale zavolá mi vyšetřovatel.
Opravdu se bojím, proč by to mělo být?? Protože jsem od SANTANDER neobdržel žádnou náhradu.
Máte s tím někdo zkušenost??
Automaticky přeloženo:
exodus1
pyne88
Platina
pyne88
před rokem
Stalo se mi to taky. Je to kvůli všem vzneseným nárokům. Jakmile se na to podívají, zavolají vám a dají vám jasno
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Anonymized954
Diamant
Anonymized954
před rokem
Musí být nějak dohledatelné🤞
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Diamant
Lottie48
před rokem
Musí být nějak dohledatelné🤞
They must be traceable somehow🤞
Automaticky přeloženo:
před rokem
já vím. Problém je v tom, že jsem dostal 2 samostatné adresy. Obě adresy jsou pro legitimní anglické obchodníky, kteří obchodují roky a měli obavy, proč je kontaktuji