Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 536)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 536)
Všem, kteří se zeptali, jsem nyní poslal kopii svého příkladu e-mailu. Rád vám pomůžu, ale musím znovu zopakovat, nepoužívejte stejný formát ani neopakujte mou zprávu slovo od slova, protože to bude tak zřejmé, pokud půjde do jednoho z kasin, do kterého jsem ji již poslal (velmi pravděpodobné jako běžní podezřelí). Pouhé kopírování mi nepomůže a nepomůže ani vám!
Omlouvám se, ale nemůžu to dál posílat. Obsahuje podrobnosti, které lze snadno najít na tomto fóru – článek Guardian, aktualizace vyšetřování Mastercard, požadavek Sky News a obvyklé informace o chybném kódování MCC, chybějící britské licenci atd. Stačí dát dohromady všechna fakta/důkazy a vytvořit svůj individuální případ, který může nebo nemusí fungovat. Není v něm nic, co by se nedalo najít na tomto fóru.