musíte mít licenci od UKGC ve Spojeném království podle zákona o hazardních hrách z roku 2005, nemají žádnou licenci a ve Spojeném království mají ve skutečnosti zakázáno provozovat činnost, na svých webových stránkách mají bloky webových stránek, které to umožňují, ale použijte více URL, aby se vyhnuli těmto blokům (mám dokumenty od ACMA a pár ze Španělska/Švédska, které to podporují), použili jiný kód obchodníka, aby obešli skutečnost, že fungují nelegálně, a dokonce jsem pár propojil tyto kódy pro "podniky", které dokonce fungují ve Spojeném království jako obchod s elektronickým zbožím. Řekl bych, že mám šanci.
Také zvažuji, že to oznámím příslušným úřadům (policie, příslušným komisím pro hazardní hry) a komukoli jinému, agentura Reuters udělala zprávu o tom, co se přesně stalo před několika lety, takže jsem si jistý, že by je všechny zajímaly Taky, sakra, pravděpodobně existuje několik dalších médií, která by o tom informovala (nebylo příliš dlouho ve Velké Británii vysíláno vyšetřování BBC o podnicích založených na Curacao, které jednají nelegálně)
Automaticky přeloženo: