Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 260)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 260)
Jo, právě si mysleli, že by to mohlo pomoci mému případu, kdyby věděli, že mám zapnutý hazard
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Pokud je vychovali, není třeba nyní nic ospravedlňovat, zkontrolovali by, že to budí, že teď už na své straně nemohou dělat víc
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Ale možná, že pokud odmítnou vrácení peněz, mohl bych to použít k postupu s FOC, myslíte. Jak se máš Anways kamaráde
Automaticky přeloženo:
boots2024
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Co říkáš, že odkaz je na Sumup mate? Co říká popis na bance?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Pokud odmítnou, je to tak, že FOS nemůže udělat nic, když je zkusili, nejsem špatný kamarád, který pokračuje
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
boots2024
Diamant
boots2024
před rokem
Ahoj Bootsi, banka to řekla a při platbě jsem na obrazovce viděl sumup, kde je napsáno smpay, to je vše, co vím
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Ahoj Bootsi, banka to řekla a při platbě jsem na obrazovce viděl sumup, kde je napsáno smpay, to je vše, co vím
Hi Boots the bank said this and I seen sumup on screen when paying it says smpay thats all I know
Automaticky přeloženo:
před rokem
Ale sumup neodpověděl, že to nejsou oni, co je divné, jak byste si mysleli, že by to hned udělali! možná banka uvidí, kam jdou
Automaticky přeloženo:
boots2024
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Nejsem přesvědčený, kamaráde, Sumup jsem použil mnohokrát pro skutečné transakce nesouvisející s hazardními hrami a vychází to jako Sumup* (zde jméno obchodníka).
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
boots2024
Diamant
boots2024
před rokem
Dobře, možná se ten bankovní pracovník mýlí, ale to je to, co mi řekl, a podatel stížností řekl, že zkontroluje telefonní hovory jako součást vyšetřování, jen vám ukáže, pokud ne, jak moc nedělají svou práci správně! Deffo viděl jsem, že se při platbě objevila sumap, i když pokud je to ona, měla by to být jistá náhrada za všechny žádné otázky!
Automaticky přeloženo:
boots2024
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Doufám, že ano, protože by to byla větší operace než tyto riskantní procesory.
Jaký byl popis transakce? Maginc?
Automaticky přeloženo:
boots2024
boots2024
Zlato
boots2024
před rokem
(Tj. Sumup s větší pravděpodobností zahraje míč a vrátí peníze)
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
boots2024
Diamant
boots2024
před rokem
Ano můj to měl na sobě Boty !
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
boots2024
Diamant
boots2024
před rokem
No ano, ale zatím bez odpovědi! Deffo si myslím, že banka může tyto transakce ve Spojeném království snadno obnovit
Předpokládejme tedy, že to není Sumup, jak v takové situaci úspěšně provedete zúčtování, protože nemáte nic na procesoru nebo obchodníkovi?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
boots2024
Diamant
boots2024
před rokem
Je to stále nesprávný kód MCC, takže to samé Boots
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Diamant
před rokem
SmPayMaginc
SmPayGamingstore
Byte News
Právě tyto 3 ještě nikdo z nás nezaložil.
Automaticky přeloženo:
meandi
poppyr
Platina
poppyr
před rokem
To je skvělá zpráva.
Chystám se s nimi udělat totéž, takže mi dává naději.
mohu se zeptat, zda jste byli pravdiví o tom, za co transakce byly?
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Billyh18
Diamant
Billyh18
před rokem
Nemohu najít kontakt na Santeda, pokud jde o goldenbet, do značné míry řekli, že jsem odpovědný za to, že jsem si nepřečetl jejich smluvní podmínky, protože mají zakázáno nabízet své služby do Spojeného království, vůbec by mi nepomohlo, čekám na ombudsman stále jako chase v podstatě řekl, že to byly hazardní hry a nepokrývají hazard podle smluvních podmínek mastercard, i když MCC nebyl hazard, byly to hry a digitální zboží. FoS zatím čeká asi sedm týdnů, možná o dotek déle a nezačali s vyšetřováním, jen řekli, že jmenují agenta k mému případu, až budou mít jednoho volného, protože mají zvýšenou pracovní zátěž.