Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 259)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 259)
Dobře, ano, doufám, kamaráde, že jsou v tom teď dobří, stejně jako banka, takže to měli udělat, bude to jen nováček admin na 12 £ na hodinu, který to zastaví a vypracuje scénář
Nejsou finanční institucí, takže je bohužel nelze nahlásit FCA. Můžete ji však zvýšit pomocí obchodních standardů.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized847
Diamant
Anonymized847
před rokem
Počítám, že platby jdou přes sumup
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Počítám, že platby jdou přes sumup
I reckon payments are going through sumup
Automaticky přeloženo:
před rokem
Co si myslíte, že jeho sumup?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized847
Diamant
Anonymized847
před rokem
Banka řekla, že to bylo, když jsem zavolal zpětný tým a viděl jsem, jak se rozbliká provádění platby a oni začnou smpay a uvádí, že mají možnost přijímat platby na dálku tímto způsobem
Upraveno
Automaticky přeloženo:
boots2024
boots2024
Zlato
boots2024
před rokem
Někdo může pomoci, prosím?
Automaticky přeloženo:
Billyh18
Anonymized847
Stříbro
Anonymized847
před rokem
Nechci se vás ptát, ale jste si jistý, že je to rychlovka? Goriwire je v Polsku a quickbit je ve Švédsku. Díky
Automaticky přeloženo:
Freddi87
Billyh18
Stříbro
Billyh18
před rokem
Quick bit má mnoho sesterských stránek, zdá se, pošlete se na Deposit v Litvě, ale pak odpovězte na rychlou bitovou podporu.
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
Platina
před rokem
Ví někdo, že donbet souvisí s freshbetem?
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Billyh18
před rokem
Nechci se vás ptát, ale jste si jistý, že je to rychlovka? Goriwire je v Polsku a quickbit je ve Švédsku. Díky
Not to question you, but are you sure it's quickbit? Goriwire is in Poland, and quickbit is sweden. Thanks
Automaticky přeloženo:
před rokem
100% je součástí Quickbit. Pokud budete postupovat podle odkazů Goriwire, dostanete se na podporu Quickbit.
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Ldiamond23
před rokem
Ví někdo, že donbet souvisí s freshbetem?
Anyone know is donbet is linked to freshbet?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Ne - Donbet je Santeda a Freshbet je Ryker.
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
Anonymized847
Platina
Anonymized847
před rokem
Děkujeme za potvrzení!
Automaticky přeloženo:
Williamj86
Platina
před rokem
Takže protože mám na svém účtu blokování hazardních her a stránka to dokázala obejít, co by byl můj další krok v procesu zpětného zúčtování, pošlu jim e-mail s tímto