Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 254)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 254)
Zkoušel jsem, ale nenašel jsem způsob, jak to udělat, protože se zdá, že je to pouze pro prodejce, kteří žádají podrobnosti o účtu atd
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Diamant
DynamoHarry
před rokem
To je jediná věc, kterou jsem od nich slyšel
A toto jsou jejich pravidla
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
Platina
před rokem
Po vyšetřování jsem měl banku s aktualizačním formulářem, že nemohou provádět zpětná zúčtování, protože se musí řídit pravidly mastercard, ale tady na snímku obrazovky to nevidím, může mi to prosím někdo vysvětlit
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
To je jediná věc, kterou jsem od nich slyšel
A toto jsou jejich pravidla
This is the only thing ive heard from them
And this is their rules
Automaticky přeloženo:
před rokem
Ale jste si jisti, že SumUp = SmPay?
Zkusil bych jim zavolat, jít do médií, zavolat finanční policii. Udělej to všechno!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
To znamená, že je vybírají, kamaráde, co se mi stalo, že drží peníze, dokud nevyhrajete, pak je dostanete asi o 6 týdnů později
Automaticky přeloženo:
boots2024
Williamj86
Zlato
Williamj86
před rokem
Kamaráde, čtu to, když to dělají pro tebe...jen říkají, že to není zaručeno, protože obchodník se může vrátit s nějakým důkazem.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Diamant
DynamoHarry
před rokem
Chlápek v bance říká, že prošli sumup, a když jsem jich pár udělal, pamatuji si, že se mi objevila sumap! Jeho rané dny bud
Automaticky přeloženo:
Williamj86
boots2024
Platina
boots2024
před rokem
Vidíte, jak se vracejí s důkazem, že jsem viděl, že pravděpodobně nepřijdou, protože to prozradí podvod
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Četl jsem, že mají 90 dní nebo tak něco
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Diamant
před rokem
Dostal někdo peníze ze SumUp?
To si bohužel nemyslím.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Je to na 99 % jisté, jakmile se zvedne, je to tak, pokud za 10–14 dní nic neslyšíte, je to tak
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Mám čekat 10-14 dní, nebo pokud se mi obchodníci během této doby neozvou, omlouvám se, pokud jsem matoucí kamaráde
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
DynamoHarry
před rokem
Dostal někdo peníze ze SumUp?
To si bohužel nemyslím.
Has anybody got refund from SumUp?
I unfortnetly dont think so.
Automaticky přeloženo:
před rokem
@DynamoHarry - máte kontaktní údaje Enygma, kamaráde?
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Williamj86
před rokem
Mám čekat 10-14 dní, nebo pokud se mi obchodníci během této doby neozvou, omlouvám se, pokud jsem matoucí kamaráde
Shall I wait 10-14 days or if they don’t hear back from the merchants within that time I won sorry if I am confusing mate
Automaticky přeloženo:
před rokem
Musíte počkat, dokud obchodník nebude mít 45 dní na podání námitky. Nebudou se hádat, protože vědí, že to, co dělají, je nezákonné! Budete muset počkat.
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Diamant
Anonymized847
před rokem
@DynamoHarry - máte kontaktní údaje Enygma, kamaráde?
@DynamoHarry - do you have the Enygma contact details mate?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Teď to nemůžu najít, ale jsem si jistý, že to bylo @enygma.eu nebo @enigma.eu.
Ale nemůžu si vzpomenout, jestli to byla informace nebo podpora. Nemohu najít poštu
Automaticky přeloženo:
Williamj86
Anonymized847
Platina
Anonymized847
před rokem
Oh, takže je to jen 45 dní, což není špatné. A nemůžete je vidět, že by se vraceli s nějakými informacemi, protože zjevně prozrazují nezákonné aktivity, které dělají. Takže to, co banka v podstatě dělá, je zpětné zúčtování nebo to čtu špatně
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Pokud se z banky nic nevrátí, znamená to, že jste vyhráli bez návratu, obvykle se vrátí do 10–14 pracovních dnů, stačí počkat
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Držím kamarádovi palce, předpokládám, že je to zase hra na vyčkávání
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Nedělal bych si starosti, teď jsou vaše peníze v bezpečí
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Williamj86
před rokem
Oh, takže je to jen 45 dní, což není špatné. A nemůžete je vidět, že by se vraceli s nějakými informacemi, protože zjevně prozrazují nezákonné aktivity, které dělají. Takže to, co banka v podstatě dělá, je zpětné zúčtování nebo to čtu špatně
Oh so it’s only 45 days that’s not to bad then. And you can’t see them coming back with any info because obviously they give away the illegal activities they are doing. So what the bank are basically doing is chargebacks or am i reading it wrong
Automaticky přeloženo:
před rokem
Banka provádí zpětná zúčtování, ano, pravděpodobně pod 4840 (nebo podobně) - Neplatný kód pro podvod s údaji. To je to, co by skutečně měly udělat všechny banky za těchto okolností, pokud jsou MCC a název obchodníka nesprávné (Pokud nemůžete zboží a služby neobdržely).
Velmi bych pochyboval, že se vrátí, pokud si nevymyslí věci jako Kinguin s někým, koho znám!