Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 594)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 594)
Byl bych hrozný, kdybych byl Instagram taky takový, kámo, měl bys to hned najít.
Automaticky přeloženo:
Diabeto67
XkBoii
Stříbro
XkBoii
před 3 týdny
HA, děkuji, jen jsem to dvakrát zkontroloval.
Také ohledně Paybyopu. Provedl jsem si průzkum, ale neexistuje žádný způsob, jak za ně získat vrácení peněz, že? Payop vám řekne, ať se vrátíte k obchodníkovi, ale banka s tím nic neudělá, protože se jedná o bankovní převod.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diabeto67
Diamant
Diabeto67
před 3 týdny
Jo, o tom pochybuju. Tyhle bankovní převody jsou fakt otrava.
Automaticky přeloženo:
Diabeto67
XkBoii
Stříbro
XkBoii
před 3 týdny
Připadám si tak hloupě, měl jsem zůstat u debetní karty, uf
Upraveno
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před 2 týdny
Díky, to je užitečné vědět. Zní to velmi podobně jako to, co jsem zažil s Xpate.
Pokud jde o vercs2 a tokdom, byly některé z případů, kdy Xpate předložil dokumenty, nakonec rozhodnuty ve váš prospěch? Zajímá mě zejména, co se stalo poté, co jste zpochybnil jejich důkazy, a zda pokračovali v obhajobě sporů, nebo je prostě nechali pokračovat.
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před 2 týdny
Některé z nich už postoupily dál. Některé chargebacky byly rozhodnuty v můj prospěch a peníze byly vráceny, ale Xpate stále napadá ostatní a zasílá dokumenty, takže tyto případy trvají mnohem déle.
V mé bance mi řekli, že celý proces může v některých případech trvat až 90 dní. Takže bohužel je stále potřeba docela dost času na čekání.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 2 týdny
Moje banka potvrdila propojení s Xpate, když jsem je požádal o další informace o transakcích. Tak jsem identifikoval jusdot5 a jusski6 jako propojené s Xpate.
Momentálně nemám před sebou přesný kód MCC, ale snažím se od banky získat úplné podrobnosti o transakci. Jakmile budu mít kód MCC a ID/ICA příjemce, zveřejním je zde.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 2 týdny
To je povzbudivé slyšet. Alespoň to ukazuje, že zpochybnění dokumentů Xpate může fungovat, pokud informace neodpovídají skutečným transakcím.
Pamatujete si zhruba, jak dlouho trvalo, než banka rozhodla ve váš prospěch poté, co jste zpochybnila jejich důkazy? Také poskytla společnost Xpate po vaší odpovědi něco dalšího, nebo to byla poslední fáze před vrácením peněz?
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 2 týdny
Přesně. To se taky snažím zjistit. Pokud by calcal a jusdot5 zobrazovaly stejné ID/ICA nabyvatele, dalo by nám to něco mnohem konkrétnějšího než jen porovnávání deskriptorů.
Zveřejním, co mi moje banka poskytne. Bylo by také zajímavé porovnat MCC, protože chci zjistit, zda byly obě transakce klasifikovány stejným způsobem, přestože byly propojeny s Xpate.
Automaticky přeloženo:
jef10mur
Loo76
Stříbro
Loo76
před 2 týdny
Ahoj Loo,
Dostali jste vrácení peněz z chargebacků nebo z RAPYD? Kontaktoval jsem Nextrast/Gambinini tolikrát, ale bez odpovědi. Mám s nimi tolik transakcí.
Dobré ráno, seznam mých obchodníků a použitých MCC kódů. Možná užitečné informace pro ostatní. Můj ručně psaný seznam obsahuje obchodníky, kteří mi částečně nebo plně vrátili peníze, když jsem u Monza podal žádost o storno platbu. Mějte na paměti, že Monzo odmítlo každou z mých žádostí o storno platbu, ale když jsem podal námitku, obchodník mi peníze vrátil o 2 dny později. Kéž by to tak dělal každý obchodník a ne jen někteří.