Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 593)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 593)
Jo, Playtwin a Scudot jsou od Xpate. Určitě bych je zkusil kontaktovat přímo. Nejsem si jistý, jestli mi vrátí peníze, ale stojí to za pokus. Dej mi vědět, jestli se ti s nimi něco podaří.
Yeah, playtwin and scudot are Xpate. I’d definitely try contacting them directly. Not sure if they’ll actually refund, but it’s worth a try. Let me know if you get anywhere with them.
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
XPATE říkal, že tohle rozhodně nejsou oni. Kde jsi to zjistil, kámo?
Automaticky přeloženo:
Diabeto67
INNA5288
Stříbro
INNA5288
před 3 týdny
Podařilo se vám někdy získat kontaktní údaje na DSolPay? Také mám OPTTRX; všiml jsem si, že jste uvedli PROTRX / oplltrx, takže pokud je některý z nich související, podařilo se vám najít kontaktní údaje i na ně? Díky.
Automaticky přeloženo:
Diabeto67
Martin61
Stříbro
Martin61
před 3 týdny
Našel jsi prosím kontaktní údaje?
Automaticky přeloženo:
Diabeto67
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 3 týdny
Ahoj, podařilo se ti najít podrobnosti o DTVLT Tallinn?