Ne, dnes jsem se ozval poté, co jsem se po jejich první odpovědi v pondělí neozval.
V podstatě jsem kontaktoval každého, koho jsem kontaktoval (celkem jich bylo přes 15), s tím, že pokud se mi do zítřka neozvoří ohledně neobdrženého zboží, podám žádost o vrácení peněz u společnosti, která mi vydala kreditní kartu. Takže alespoň mám důkaz, že jsem se snažil problém vyřešit a čekal jsem docela dlouho, než jsem se obrátil na společnost, která mi vydala kreditní kartu, aby mi pomohla.
můj původní text pro ně byl podobný tomuto:
Ahoj xxx,
Obracím se na vás, protože jsem na své měsíční faktuře našel platby, které jsou propojeny s vaší společností, za které jsem neobdržel žádné zboží ani služby.
Prosím o vrácení peněz co nejdříve, jinak budu muset podat reklamaci u společnosti CC.
Účet, na který je třeba tuto částku znovu připsat, je:
XXXXX
IBAN XXXXX
Visa karta XXXXXXXX
Transakce jsou uvedeny níže:
XXXX
Prosím o potvrzení přijetí a sdělte mi, do kdy mi peníze vrátíte na účet.
Díky
Obecná zpětná vazba k tomuto textu od někoho?
nope i followed up today after i didnt hear back after their initial reply on Monday.
i basically followed up with every single i reached out to (15+ in total) stating that if they can't get back to me around the not received goods by tomorrow i will file chargeback with my credit card company. so at least i have proof i tried solving and waited fair amount of time before tapping into Credit Card Company to help
my initial text to them was similar to below:
Hi xxx,
I am reaching out as i found payments on my Monthly Bill that are linked to your company, where i did not receive any goods or services for.
Please refund at your earliest convenience, otherwise I will have to open a claim with CC company
The Account this needs to be re-credited to is:
XXXXX
IBAN XXXXX
Visa Card XXXXXXXX
Transactions are below:
XXXX
Please confirm receipt and let me know by when you will credit the money back into my account.
Thx
General Feedback around this text from anyone?
Automaticky přeloženo: