Tak nějak - těch 10 zmíněných je digitální zboží/účty, takže jsem odešel se stejnou zprávou, neobdržel jsem nic za digitální měnu týkající se her. Barclays také povoluje přílohy, takže do každého pole s vysvětlením vložím „viz příloha". Pak použiji poznámky k iPhonu a napíšu, v čem je problém, žádné zboží, k čemu to bylo, obrazovka se zhroutila a myslím, že to neprošlo. Pokud to prošlo, tak kde je zboží/mělo by být odesláno e-mailem/v mém Steam účtu.
Je zřejmé, že pokud máte více různých firem, bude to trvat věčně a dovedu si představit situaci, kdy by to napadla jedna banka, ale to by mě neodradilo, pravděpodobně bych zkusil nesprávný MCC 12.7, který se stal.
V přílohách mých Bar clays uvádím odeslané e-maily, e-maily, na které nebyla zodpovězena, e-maily, které se vracejí zpět, snímky obrazovky, které se právě načítají, bez ohledu na to, zda se týkají skutečného zpracovatele. Pokud mají podmínky pro vrácení peněz, posílám jim sdělení, že i když to odešlou, neutratil jsem to, takže chci vrácení peněz.
Automaticky přeloženo: