Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 405)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 405)
No, co můžu říct kromě toho, že vám děkuji, miláčku, fungovalo to a vrátili mi peníze 24 hodin po odeslání e-mailu. Opravdu si vaší pomoci vážím, ještě jednou díky 🙂
No, co můžu říct kromě toho, že vám děkuji, miláčku, fungovalo to a vrátili mi peníze 24 hodin po odeslání e-mailu. Opravdu si vaší pomoci vážím, ještě jednou díky 🙂
Well what can I say apart from thank you my lovely it worked and they refunded after 24 hours of the email being sent I really appreciate your help thanks again 🙂
Automaticky přeloženo:
před hodinou
Není zač 🤗 utrácejte prosím moudře a vyhýbejte se těmto kasinům 🩷
Well what can I say apart from thank you my lovely it worked and they refunded after 24 hours of the email being sent I really appreciate your help thanks again 🙂
Automaticky přeloženo:
před hodinou
Hej
Poslala ti Ivy zpětnou zprávu, nebo ti jen vrátila peníze? Poslala jsem jim podobný e-mail, ale nikdo mi neodpověděl.