Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 406)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 406)
Jak jsi to propojil? Všiml jsem si, že platba prošla přes PaymentIQ, které jsem kontaktoval, ale nikdy se mi neozvali.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Loo76
Diamant
Loo76
před 3 měsíci
Položil jsem vám další otázku. Bylo by skvělé, kdybyste mi mohl odpovědět znovu e-mailem. Díky!
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
před 3 měsíci
pošli mi to znovu, myslel jsem, že jsem odpověděl/a
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
Lila2025
před 3 měsíci
Jak jsi to propojil? Všiml jsem si, že platba prošla přes PaymentIQ, které jsem kontaktoval, ale nikdy se mi neozvali.
Oh how did you link the two together I did notice payment went through paymentIQ who I did contact but they never get back to me.
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Byl to jiný člen, kdo to zvládl, paymentiq bohužel nepomůže.
Automaticky přeloženo:
Org1991
Loo76
Diamant
Loo76
před 3 měsíci
Můžeš mi znovu pomoct, Loo V?
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Loo76
Diamant
Loo76
před 3 měsíci
Dostal jsem palec nahoru 👍🏻
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Platina
před 3 měsíci
Jak lidé získali vrácení peněz z radonových plateb?
Automaticky přeloženo:
Org1991
Loo76
Diamant
Loo76
před 3 měsíci
Ahoj Loo76, myslíš, že můžu kontaktovat Banking Circle ohledně Paysafe? Můžeš mi prosím pomoct s šablonou pro Banking Circle? :email : [email protected]
tyvm
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Diamant
před 3 měsíci
Dobrý večer všem, podařilo se vám někomu z vás využít IMG VIBES??
Myslíš, že Ivy spolupracuje s kasinem Bitguru? Protože existují kryptoměny.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Platina
před 3 měsíci
Další vrácení peněz tento týden. Středa a dnes😁🤑
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
před 3 měsíci
Dobrý den, jednalo se o vrácení peněz nebo o storno platby? Čekám na vrácení peněz od Cardaq u obou těchto obchodníků a několikrát jsem je přímo kontaktoval, ale bez odpovědi.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
jimmi88
před 3 měsíci
Pro ty, kteří stále hledají, Reairb je Repair Aid London Ltd, mají webové stránky a kontaktní údaje.
objevilo se to na mém účtu Chase, když jsem na to klikl, což je zvláštní, protože se to předtím nezobrazovalo.
For those still looking, Reairb is Repair Aid London Ltd, they have a website and contact details.
showed up on my chase account when I clicked through which is odd because wasn’t showing before.
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Hej, ozvali se ti?
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
Cocohibs1
před 3 měsíci
Hej, ozvali se ti?
Hey, did they get back to you?
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Volal jsem a požádal o e-mail, který jsem odeslal teprve včera, takže uvidím, jestli mi odpoví příští týden.
Automaticky přeloženo:
Aellis
jimmi88
Platina
jimmi88
před 3 měsíci
Taky jsem včera psal e-mail [email protected] , další pochybná společnost registrovaná na London Road, ředitel je z východní Evropy - šokující!
Na všech webových stránkách se píše, že registrovaná adresa není jejich obchod a že působí pouze online – vydávají se za elektroinstalační firmu.
Automaticky přeloženo:
JoeEdwards
Stříbro
před 3 měsíci
Dobrý večer, máte nějaké informace o obchodnících s chybnými kódy LTGTON, XPATE a CNSLTITANS?