Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 400)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 400)
Takže se snažíte získat dvojnásobné vrácení peněz, chápu to správně? Výběr z kasina a pak stále strháváte zpět platbu, kterou jste již od kasina dostali zpět, když jste tuto platbu vybrali? To není účel tohoto fóra, dostanete se do problémů.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
HCZEE
Make2002
Stříbro
Make2002
před 3 měsíci
O tom jsem přemýšlel na tomto fóru. Nvm to tedy neudělá.
Proč jsi smazal svůj příspěvek, kde jsi mi chtěl říct víc o procesoru? Napiš mi prosím e-mail nebo odpověz tam. Taky jsi napsal: „Jsem zrovna venku, co nejdříve ti odpovím."......
Automaticky přeloženo:
Lila2025
Loo76
Stříbro
Loo76
před 3 měsíci
Bohužel zatím ne, s břečťanem jsem byla v kontaktu, ale zatím bez úspěchu.
Automaticky přeloženo:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
HCZEE
před 3 měsíci
O tom jsem přemýšlel na tomto fóru. Nvm to tedy neudělá.
I thought this forum about about that. Nvm will not do that then
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Rozhodně nedělejte takové věci. Pokud si můžete bez problémů vybrat peníze z kasina, pokud se nejedná o podvod nebo chybné kódy vkladů, výběrů a podobně, koledujete si o velké potíže. Toto vlákno není o tom, že hráči si z kasina normálně vyzvednou peníze a pak podávají žádost o chargeback.
Je to jako jít do obchodu, nakoupit, zaplatit, přijít domů a pak chtít v podstatě bezdůvodně podat žádost o vrácení peněz a dostat své peníze zpět.
Automaticky přeloženo:
Tomell1234
Materialgirl84
Bronz
Materialgirl84
před 3 měsíci
Ahoj, máš štěstí s EUFLEXQI? DÍKY
Automaticky přeloženo:
Tomell1234
Bronz
před 3 měsíci
Ahoj, mohl by mi prosím někdo pomoct? Flexqicer, Euflexqi, ? Díky.
Automaticky přeloženo:
Hansy57
AZGBG
Zlato
AZGBG
před 3 měsíci
Dostali jste někdy odpověď od AIMSKINZ? Moje banka mi uzavřela účet a zahájila proti nim vyšetřování, ale na e-maily nereagují.