Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 271)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 271)
Jak jste získali vrácení peněz z Payopu? Prošel jsem si obchodní podmínky a byli odmítnuti. Čtu tento řetězec už přes rok a nikdy jsem neviděl, že by s nimi někdo uspěl.
Automaticky přeloženo:
luskwi
AZGBG
Stříbro
AZGBG
před 5 měsíci
Žádná služba nebyla přijata a kódování bylo chybné, ale obchodníci, u kterých jsem provedl vklad, abych získal MCC 6051 a Revolut, si nad tím umyli ruce navzdory všem zaslaným důkazům a teď mi už nedovolí případ znovu otevřít.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
AZGBG
Platina
AZGBG
před 5 měsíci
Dokažte všem tady, že PayOP vrací peníze.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Leuthold
Nic24
Bronz
Nic24
před 5 měsíci
Všechno je to o správné důkazní základně. Payop dodržuje přísné protokoly, takže je nutné nejprve zdokumentovat každé porušení obchodních podmínek ze strany obchodníka. Standardní požadavky často selhávají, protože jim chybí technické důkazy. Pečlivě si zkontrolujte transakční protokoly.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Anonymized915
Diamant
Anonymized915
před 5 měsíci
Je to Cai-debet?
Automaticky přeloženo:
AZGBG
Anonymized1159
Zlato
Anonymized1159
před 5 měsíci
Mohu poskytnout doklad o všech vrácených platbách… Pomáhám a žádám o pomoc i tady, funguje to oběma směry.
Automaticky přeloženo:
AZGBG
Joehawks
Zlato
Joehawks
před 5 měsíci
V prvním e-mailu jim musíte stanovit časový limit na odpověď.
Automaticky přeloženo:
AZGBG
Gohh
Zlato
Gohh
před 5 měsíci
Co odpověděli?
Automaticky přeloženo:
AZGBG
Zlato
před 5 měsíci
Potřebuji informace o CHSWAPPER a META DEPOSIT, PROSÍM.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
AZGBG
Platina
AZGBG
před 5 měsíci
Tak to dokaž. Ukaž nám to všem.
Automaticky přeloženo:
AZGBG
Anonymized1159
Zlato
Anonymized1159
před 5 měsíci
A co potom?
To samé, co jste udělali s Kryptonimem lol
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
AZGBG
Platina
AZGBG
před 5 měsíci
Šance, že dostanete peníze zpět od PayOP, je 0,000000001 %. Téměř každému se někdy stalo, že jeho žádost byla zamítnuta nebo ignorována jimi nebo jejich bankou. Proto vás žádám, abyste nám všem dokázali, že je to možné.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
LizzieCG
před 5 měsíci
Ignorují mé e-maily
They are ignoring my emails
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Kdo je Dimmico? Kdy jsi jim poslal e-mail?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
SirConnection
před 5 měsíci
Moc děkuji.
Jsem zvědavý/á, jestli budu úspěšný/á.
Thanks so much.
I'm curious to see if I will be successful.
Vielen lieben Dank.
Bin gespannt ob ich Erfolg haben werden.
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Budeš, hodně štěstí, dej mi vědět, jak se ti daří, máš jich s sebou hodně?
Automaticky přeloženo:
Arra89
DynamoHarry
Platina
DynamoHarry
před 5 měsíci
E-maily zbytečné, reakce (nevracíme peníze) [email protected] , [email protected] Spor s bankou (Monzo) odmítli. Pak se objevily nějaké vrácení peněz. Myslím, že vznesení námitek vede ke konci Nikotpf*s, a proto i k vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Gohh
před 5 měsíci
Poslal jsem jim tohle, je tak těžké je dostat zpět, protože je to bankovní převod.
I sent them this one it’s so hard to get them refund since it’s bank transfer
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
S nimi v tom nejhorším případě nemáš šanci.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Loo76
před 5 měsíci
Ještě nevím, nezmínil jsem se o tom v prvním e-mailu. Jejich e-mailová adresa neodpovídá popisu. Je pro mě těžké ji najít, ale nakonec se mi to podařilo. Teď si mažu e-maily lol.
I don't know yet I didn't mention it in my first email. Their email address doesn't match the descriptor. So hard for me to find but got there in end. Blanking my emails now lol
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Nemám tušení, co myslíš, jsem tak zmatený 😂
Automaticky přeloženo:
Arra89
luskwi
Platina
luskwi
před 5 měsíci
Šel jsem přes svou banku (Monzo), bohužel je odmítli. (Zpětné platby). Když jsem ale o pár dní později vznesl námitku, objevily se na mém bankovním účtu peníze od uvedeného obchodníka (goldveils ltd Nikotpf).
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Joehawks
před 5 měsíci
Jak jste postupovali s vrácením peněz z PayOp? Psal jsem e-mail, odpověděli, ale nechali mě poslední týden chladnou.
How did you go about payop refund? I have emailed they did respond but left me cold for the last week?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Payop NEVRACÍ peníze, nevšímejte si to.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Arra89
Platina
Arra89
před 5 měsíci
Jak jste zvýšil počet úspěšných chargebacků, jestli se ptám, nevadí?