Dobré ráno všem. Mohl by mi někdo pomoci s žádostí o vrácení peněz? Čelím poplatkům od obchodníků, kteří online prakticky neexistují (Cinxtech, Calpex, Inxc2, Crypswap, Techswap), a nevím, co mám dělat.
Bohužel si Revolut nad touto záležitostí myje ruce a podpora můj problém nechápe. Zjistil jsem, že všichni používají MCC 6051. Existuje v těchto případech nějaký konkrétní způsob, jak vynutit vrácení platby?
Good morning everyone. Could anyone help me with a refund request? I'm facing charges from merchants that are virtually non-existent online (Cinxtech, Calpex, Inxc2, Crypswap, Techswap) and I don't know what to do.
Unfortunately, Revolut is washing its hands of the matter, and support doesn't understand my problem. I discovered they all use MCC 6051. Is there a specific way to force a chargeback in these cases?
Buongiorno a tutti. Qualcuno saprebbe darmi una mano con una richiesta di rimborso? Mi ritrovo con degli addebiti da parte di commercianti praticamente inesistenti sul web (Cinxtech, Calpex, Inxc2, Crypswap, Techswap) e non so come muovermi.
Purtroppo Revolut se ne sta lavando le mani e l'assistenza non capisce il mio problema. Ho scoperto che usano tutti l'MCC 6051. C'è un modo specifico per forzare uno storno in questi casi?
Automaticky přeloženo: