Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 136)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 136)
Jsou to určitě stejné firmy. Ve vlastnictví stejné osoby. Jaký byl prosím email pro pomocníky?
They are definitely the same companies. Owned by the same person. What was the email for helpers please?
Automaticky přeloženo:
před 2 roky
https://helpersm.pro/
Viz jejich T&C pro mail
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Dt100
Anonymized668
Diamant
Anonymized668
před 2 roky
Ano, zjevně jsem porušil bankovní předpisy, ale poslal jsem týmu pro řešení sporů velký e-mail s vysvětlením situace, protože jsem zjevně nechtěl, aby byla moje banka uzavřena. Volali mi dvakrát, ale pokaždé jsem byl v práci. Zavolal jsem jim zpět a čekal jsem 45 minut a nikdy jsem jim nezavolal. Ale v pátek jsem jim poslal aktualizovaný e-mail ohledně toho všeho, takže čekám na telefonát. Pokud tento týden nedostanu 1, zavolám jim sám. Přiznal jsem, že jsem provedl hazardní transakce a že jsem kvůli osobním okolnostem recidivoval, hazard je vždy moje cesta ven. Ale kdyby nebyly maskované transakce, nemohl bych hrát, takže vina na obchodníky. Budu namítat, že jsem nesouhlasil s tím, aby ostatní obchodníci měli moje bankovní údaje, zejména v cizích zemích, jako je Ukrajina, Nigérie, Keňa. Od té doby se můj e-mail Google několikrát pokusil hacknout a také se mi z mého účtu pokusily odebrat transakce, moje telefonní číslo bylo podvrženo, podezřelé?
Automaticky přeloženo:
Dt100
Anonymized668
Diamant
Anonymized668
před 2 roky
Zpětná zúčtování byla klasifikována jako podvod, protože obchodníci zjevně uvedli, že poskytli zboží. Takže konec hry byl, že jsem kvůli tomu dostal varování. Ale oznámil jsem bance skutečný problém a zdálo se, že chtějí spolupracovat. Uvidíme, co se stane. Pokud dostanu zpět i 2 obchodníky, budu rád, protože to bude přes 2500. Je to nový začátek lol.
Jedinou placenou službu pro vrácení peněz by měly poskytovat advokátní kanceláře/advokáti. Každý uživatel, který zde tvrdí, že pomáhá a žádá peníze, je pravděpodobně podvodník, zvláště když má pouze jeden příspěvek s reklamou.
Doufám, že Mods mohou zasáhnout.
Automaticky přeloženo:
Joddd
Youssf
Platina
Youssf
před 2 roky
Právě jsem to poslal e-mailem a vrátil se s tím, že zde žádný takový uživatel není
Automaticky přeloženo:
Joddd
refundlars
Platina
refundlars
před 2 roky
Kolikrát vám teď bude zakazován?
Automaticky přeloženo:
Joddd
Youssf
Platina
Youssf
před 2 roky
Byl dvakrát zakázán, což vím
Automaticky přeloženo:
Tabbbs
Stříbro
před 2 roky
Může prosím někdo pomoci kontaktovat Smpf*gamingstar
Automaticky přeloženo:
Youssf
Joddd
Diamant
Joddd
před 2 roky
Použili jste poštu ve zmíněných podmínkách?
Tedy ne ten na webu.
Automaticky přeloženo:
Jasmo079
LizzieCG
Stříbro
LizzieCG
před 2 roky
Ahoj
Měli jste štěstí při hledání kontaktních údajů pro wexslide?
Toto téma je také jasnější v otázkách, které na toto téma řešíme. A se 142 stránkami může být dobrý čas přejít na nové téma a toto uzavřít, aby to bylo jednodušší. Pokusím se vytvořit příspěvek se jmény většiny obchodníků a jejich kontaktními údaji, aby bylo pro většinu z nás snazší oslovit.
Automaticky přeloženo:
Anonymized668
Youssf
Zlato
Youssf
před 2 roky
Díky, ale nebudou si číst i toho druhého?
Automaticky přeloženo:
Anonymized668
Dt100
Zlato
Dt100
před 2 roky
Už jste slyšeli od paymentz
Automaticky přeloženo:
Youssf
Anonymized668
Diamant
Anonymized668
před 2 roky
Nakonec ano, ale to se stane se vším.
Jedinou výhodou je, že nové téma bude snad jasnější s informacemi, které hráči potřebují.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized668
Sutton
Zlato
Sutton
před 2 roky
Ahoj, dostal jsi někdy e-mail od paymentz ohledně tohohle?