Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 135)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 135)
Poslal jsem e-mail Pixeleum ano. Grotobook udělal přesně to samé co vy. Podám stížnost na akční podvod a také jsem informoval někoho z městské policie, o kterém vím, kdo tam pracuje a ví o oblasti
Usnadňují falešné transakce. Moje zpětná zúčtování byla zamítnuta, řekli o 3DS a doslova poslali sériová čísla umění, které jsem si koupil, vyhledal jsem je a některá byla divná.
Nebudete, ale pokud použijete duckduckgo k prohledávání grotbooků a přejdete na konec jejich webové stránky, uvidíte jejich registrovanou adresu, uvidíte také velké logo Fat lol pro moje rande. Pokud pak půjdete do firemního domu ve Velké Británii. Mydate je registrován na stejnou adresu, která je registrována jako webový portál. Takže jen Bůh ví, co se tam děje, já vím, že je to obrovský kancelářský prostor v Londýně. Se spoustou různých podniků. Díval jsem se, ale nemohu najít skutečnou firmu.