Ahoj
Při platbě debetní kartou využívají společnost Elegro, která platby zpracovává prostřednictvím třetí strany. Při platbě přes sepa je u platby vždy uveden název společnosti Santeda International BV, což je společnost, která vlastní Velobet (takže legitimní)
Poslal jsem jim e-mail při mnoha příležitostech a trvalo to čas, nakonec mi koupili jako gesto dobré vůle vrácení peněz, ale jak bylo uvedeno, musel jsem podepsat dopis od jejich právního týmu, v němž se uvádí, že se touto záležitostí nebudu dále zabývat. Nikdy nepřiznali odpovědnost pouze s uvedením rozdílů mezi hráčem a kasinem. Jakmile jsem podepsal vrácení peněz, bylo mi vyplaceno a oni mi zakázali vstup do všech svých kasin
Jaký je nejlepší způsob, jak se obrátit na banku a zahájit proces vrácení peněz?
Jsem z NatWest a opravdu pochybuji o tom, jak zareagují na mé žádosti o vrácení peněz - je nejlepší jim prostě zavolat a říct, že se jedná o hazardní transakce, ale že jsem službu neobdržel kvůli neúspěšným výběrům a že nemají licenci? Máte nějakou radu nebo nápad? Jen si říkám, že kdybych řekl, že služba nebyla obdržena, neměl bych tušení, kdo je WORDID, takže bych ani nevěděl, co říct, že jsem koupil - je tam 60 transakcí, takže nemůžu jen říct, že je to jednorázový nákup! Jakákoli rada vítám.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.