Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 345)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 345)
Myslím, že mi vrátili peníze asi po týdnu! Ale už je to dlouho, takže si moc nepamatuji.
I think they did refund after a week or so! But it has been ages so I don’t remember much
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Mohl byste se prosím podívat na svůj e-mail? Mám u nich asi 3 tisíce? Telefonicky mi uvedli, že mi vrátili peníze, ale já nevěřím ničemu, co tito obchodníci říkají, dokud to nemám na účtu.
Could you check your emails to see plz as o have about 3k with them they stated theyve refunded over the phone to me but i just do t believe anything these merchants say till its in my bank
Za jak dlouho jste prosím obdržel/a odpověď nebo vrácení peněz poté, co jste odeslal/a svůj průkaz totožnosti, kartu a selfie společnosti Cardaq, a měl/a jste také důkaz, že byly zpracovány prostřednictvím Cardaq?
After you sent your id and card amd selfie to cardaq how long after did you get a reply or a refund please , and also did you have proof they was processed through cardaq ?
Nevěř jim - poslal jsem všechno Cardaqu a oni nakonec prostě přestali odpovídat. Vzali a zpronevěřili mi všechny údaje a teď dostávám jen tyhle spamové hovory a podobné věci.
Dont trust them - I sent Cardaq everything and they eventually just stopped replying. Took and farmed all my details and I just get all these spam calls and stuff now.