Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 312)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 312)
Dobré ráno, lidi. 18. března jsem podal námitku/reklamaci ohledně těchto 4 transakcí Tchtxt. Monzo řekl, že je nemohou reklamovat. Dnes mi byly peníze vráceny. Nekontaktoval jsem je. Právě jsem se objevil v mé bance.
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Arra89
Zlato
Arra89
před 6 měsíci
Co jsi řekl Monzovi k té hádce?
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Zlato
před 6 měsíci
Zjistil jsem, že squirrel-pay.com a Omno.com byly vstupními branami pro některé z mých obchodníků.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Emyjay20
Diamant
Emyjay20
před 6 měsíci
Víš které?
Automaticky přeloženo:
Tuhin
Bronz
před 6 měsíci
walletto prostě ignoruje mé e-maily, poslal jsem je i na info a na complaints a nic.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Emyjay20
Diamant
Emyjay20
před 6 měsíci
To, co říkají pokaždé. Je nám líto, ale tuto transakci nemůžeme reklamovat kvůli pravidlům pro vrácení peněz od Mastercard.
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Platina
před 6 měsíci
weblt, wbltca?? Rumunský ředitel, společnost založená v březnu 2025, která perfektně zapadá do těchto fantomových podniků. Na webu ale není žádný e-mail ani kontaktní informace. Má někdo více informací? Díky.
Automaticky přeloženo:
Kika199
orangeworld
Stříbro
orangeworld
před 6 měsíci
Většina z nich bude odmítnuta kvůli pravidlům Mastercard/Visa …Banka 🤮
Automaticky přeloženo:
orangeworld
Stříbro
Romeo87
před 6 měsíci
Má cenu podat žalobu na Bet22? Má s tím někdo zkušenosti?
Is it worth filing a lawsuit against Bet22? Does anyone have experience with this?
Lohnt es sich gegen Bet22 eine Klage einzureichen? Hat da jemand Erfahrung?
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
ANO! 100% Měl bys podat žalobu, co se může pokazit 😀
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Platina
před 6 měsíci
Služby LNGLM jsou stejné jako u amberfintranslation, webová stránka je https://lyngoloom.com/en. Na e-maily neodpovídají, ale jakmile podáte reklamaci u své banky, peníze vám budou do několika dní vráceny.
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
thermalpuppet
Zlato
thermalpuppet
před 6 měsíci
Země Hexo je cardaq
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Pyne1688
Zlato
Pyne1688
před 6 měsíci
Zatím nic. Snažím se o chargeback u své banky, ale honit banku za chargebacky je noční můra.
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Platina
před 6 měsíci
https://listings.ratex42.com/listings/smartpayz/ Informace o Smartpayz... další z těchto obskurních PSP
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Unbroken
před 6 měsíci
weblt, wbltca?? Rumunský ředitel, společnost založená v březnu 2025, která perfektně zapadá do těchto fantomových podniků. Na webu ale není žádný e-mail ani kontaktní informace. Má někdo více informací? Díky.
weblt, wbltca?? Romanian director, company created in March 2025, which fits perfectly into these phantom businesses. But there's no email or contact information on the website. Does anyone have more information? Thanks
weblt,wbltca?? Director rumano, empresa creada en marzo de 2025 que encaja perfectamente en estos comercios fantasma. Pero en la web no aparece ningún email ni contacto. Alguien que tenga más información? Gracias
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Mám tenhle e-mail, ale neodpovídají, ani jednou.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Pukuota1
před 6 měsíci
Země Hexo je cardaq
Hexo land is cardaq
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Jaké další deskriptory jsou cardaq, když mám v historii vyhledávání důkazy o platbách jim, ale oni to popírají 🙄
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Danixxx
Platina
Danixxx
před 6 měsíci
Mohl byste mi to prosím poskytnout? Děkuji.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 6 měsíci
Požádejte o DSAR, to jsem udělal a zdá se, že u spousty transakcí nejsou účtovány žádné transakční poplatky.
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Pukuota1
Diamant
Pukuota1
před 6 měsíci
co to je líto?
Automaticky přeloženo:
thermalpuppet
Pukuota1
Bronz
Pukuota1
před 6 měsíci
Díky za informace o Hexo Land, víte, jestli spolupracují s vrácením peněz?
Automaticky přeloženo:
thermalpuppet
Bronz
před 6 měsíci
Ahoj lidi, jen bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví, kdo je WOVOX na mém bankovním výpisu. Platbu jsem provedl přes Qbet, předem děkuji.