Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 263)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 263)
Jaké zboží a služby deklarujete jako neobdržené, když se banka zeptá? Potřebuji pomoc, protože se mě banka právě zeptala, o jaký druh zboží a služeb mluvím.
Kdo jsme: Společnost FLEXSPECTRA LIMITED (Spojené království) poskytuje mezinárodní služby převodu peněz pod značkou QuickTransfer ve spolupráci se společností LEMONT FINANCE LTD (Kanada), která je společností poskytující peněžní služby registrovanou u FINTRAC (číslo licence M23182877).
vždy si zkontrolujte podmínky ochrany osobních údajů nebo smluvní podmínky pro e-maily
Jaké zboží a služby deklarujete jako neobdržené, když se banka zeptá? Potřebuji pomoc, protože se mě banka právě zeptala, o jaký druh zboží a služeb mluvím.
Udělal jsem všechno, ale byla to úplně nová karta, stálo to asi 7 let, ale s novou kartou to bylo snadné, vždycky je to tak. Neříkejte hazard, protože ji odmítají. Kdo byl obchodník, máte nějaké rady?
Omlouvám se za vyrušování, ale pokud chcete, aby toto vlákno pokračovalo, prosím, nenavrhujte si vymýšlet. Na toto vlákno se již zaměřilo mnoho lidí. Na našem fóru je spravedlnost stále klíčová, zejména pro udržení vlákna.
Ahoj Radko, musíš to udělat, protože nemůže najít tu falešnou nelegální webovou stránku, která kryje praní transakcí!😂 Navíc si vymýšlejí falešné faktury, obhajuješ, že si jen hraješ jejich hru?
Ahoj Radko, musíš to udělat, protože nemůže najít tu falešnou nelegální webovou stránku, která kryje praní transakcí!😂 Navíc si vymýšlejí falešné faktury, obhajuješ, že si jen hraješ jejich hru?
Hi Radka you need to do it as he cant find the fake illegal webpage covering the transaction laundering !😂 plus they make up fake invoices are you defending that you are really just playing at their game
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
To jsem čekal/a.
Ještě jednou opakuji, že toto je fórum, kde platí naše pravidla, a my vám tento prostor poskytujeme. Takže to zkrátím v souladu s našimi pravidly: nenavrhujte nikomu lhát.
Podle mého názoru je to opravdu snadno pochopitelné a není třeba to komentovat.
Webové stránky jsou smazány, společnost je nyní v bankrotu, e-mailovou adresu jsem vám dal, použil jsem jejich odpověď proti nim a nikdy jsem se proti stornu peněz nehádal. Ale to bylo téměř před rokem.