Ahoj všichni. Sleduji toto vlákno už dlouho a opravdu si vážím příspěvků. Níže uvádím několik obchodníků, se kterými si stále nemůžu poradit, a jen by mě zajímalo, jestli se s nimi někdo dozvěděl něco nového.
AIRBEXE - nenalezeny žádné kontaktní informace
POLYTEO - nenalezeny žádné kontaktní informace
DDYN - nenalezeny žádné kontaktní informace
RASKE LTD - různé kontaktní informace ve vlákně, ale žádná odpověď
PAYVER - odpověď, ale jen mi řeknou, abych kontaktoval svou banku
E (Nachází se v Tallinu, Estonsko) - při platbě se nazývá MVPN2, ale na bankovním výpisu E
DDYN - nenalezeny žádné kontaktní informace
HUPEIWE - naštěstí byla banka ochotna tuto platbu zúčtovat (i když ne platby AIRBEXE, POLYTEO, Payver za stejných situací)
Pak je zde číslo, které se nachází na adrese 43 Owston Road, Carcroft, Doncaster, DN6 8DA
sklarc
k2p
droai
KEYSUDU / KEYLUKERE
Blitz-strike - Podařilo se mi to vymáhat s tím, že online hra Blitz-strike mi nedobila kredit na herní účet (s obrázky). Doufám, že tato metoda bude fungovat i u vás.
Mám důvod se domnívat, že tyto společnosti jsou propojeny se společností CFS Formations, což je skutečná společnost sídlící na stejném místě. Tvrdí však, že nezpracovávají platby jménem klientů, a také tvrdí, že tyto společnosti „mohou používat naši adresu bez našeho svolení nebo bez řádné registrace společností u Company House".
Hi all. Have been following the thread for a long time and really appreciate the contributions. Below are some merchants that I'm still struggling with and just curious if anyone has got anywhere with them.
AIRBEXE - no contact info found
POLYTEO - no contact info found
DDYN - no contact info found
RASKE LTD - various contact info on the thread but no response
PAYVER - response but they just tell me to contact my bank
E (Located in Tallin, Estonia) - called MVPN2 on payment but E on bank statement
DDYN - no contact info found
HUPEIWE - thankfully bank was willing to chargeback this (though not payments to AIRBEXE, POLYTEO, Payver under identical situations)
There are then a number all located to 43 Owston Road, Carcroft, Doncaster, DN6 8DA
sklarc
k2p
droai
KEYSUDU / KEYLUKERE
Blitz-strike - I managed to charge this back by stating that the online game Blitz-strike did not top up my game account (with screenshots). Hope this method can work for you too.
I have some reason to believe that these are connected to CFS Formations who are a real company addressed to this same location. However, they claim to not process payments on behalf of clients and also claim that these companies 'may be using our address without our permission or without having properly registered the companies with Company House'.
Automaticky přeloženo: