FAO, má někdo pozitivní zkušenost s vrácením peněz od Kryptonimu… Toto je odpověď, kterou jsem dostal na svou úvodní stížnost:
—————
Vážený zákazníku,
Jakožto regulovaný poskytovatel služeb virtuálních aktiv je naše role striktně omezena na zprostředkování směny fiat měn za kryptoměnu a zajištění přesného doručení kryptoměny na adresu peněženky určenou našimi zákazníky. Transakce, které jste u nás provedli, jste autorizovali vy sami a my uchováváme podrobné záznamy o vašich autorizacích plateb a odpovídajících pokynech. Tyto transakce zahrnovaly váš souhlas se směnou vašich fiat měn za kryptoměnu a jejich následný převod na autorizované adresy peněženek.
Interagovali jste s naším widgetem pro platbu a výslovně jste souhlasili s obchodními podmínkami naší platformy zadáním objednávky na směnu fiat měny za kryptoměnu. O této transakci uchováváme záznam, včetně potvrzení, že jste vaší bankovní institucí povolili stržení částky z vašeho účtu. Podrobnosti transakce byly před autorizací k dispozici ke kontrole.
Všechny transakce zpracovávané společností jsou kategorizovány podle kódu MCC 6051. Kód kategorie obchodníka (MCC) přiřazený našim transakcím je plně v souladu s předpisy Visa a Mastercard a klasifikace MCC neměníme, abychom obešli bankovní omezení. Jakákoli tvrzení naznačující opak jsou neopodstatněná.
Všímáme si, že jste tyto transakce provedli několikrát, přičemž jste opakovaně požadovali směnu fiat finančních prostředků za kryptoměnu a pro každou z nich jste poskytovali platební autorizace, včetně zasílání inkasních pokynů vaší finanční instituci. Tato opakovaná interakce s naší platformou prokazuje vaše pochopení služeb, které poskytujeme, a naznačuje, že jste jednali úmyslně a s dostatečnou znalostí povahy prováděných transakcí.
Naše zapojení do procesu skončilo úspěšným vyřízením Vaší/Vašich žádostí o směnu fiat měny za kryptoměnu a převedením výsledné kryptoměny na Vámi uvedenou adresu peněženky. V tomto okamžiku byla služba, kterou jste si od nás objednali, dokončena v souladu s Vašimi pokyny. Vzhledem k tomu, že transakce s kryptoměnami jsou ze své podstaty nevratné, nemá Kryptonim žádnou kontrolu nad tím, jak jsou finanční prostředky po doručení použity, ani o tom nemá žádný přehled. Je odpovědností zákazníka zajistit přesnost poskytnuté adresy peněženky a dodržovat veškeré platné zákonné povinnosti týkající se použití vyměněných finančních prostředků.
Po prozkoumání Vašeho případu musíme Vaši žádost o vrácení peněz s úctou zamítnout. Transakce, které jste autorizovali, byly provedeny v plném souladu s Vašimi pokyny a našimi Obchodními podmínkami, které jsou k dispozici na našich webových stránkách. Společnost Kryptonim splnila své smluvní závazky a my jsme zjistili, že neexistují žádné důvody pro požadované vrácení vyměněných finančních prostředků.
S pozdravem,
Zákaznická podpora Kryptonimu
—————
Mám odpověď s tímto zněním:
Vaše odpověď nedává smysl. V žádném okamžiku mi nebylo řečeno, že komunikuji s třetí stranou nebo kupuji kryptoměnu. Klikl jsem na vklad na nelicencovaném webu s hazardními hrami a vzápětí jsem měl transakce pro sebe.
Jak jsem výslovně uvedl, umožnil jste nelegální sázkové operaci obejít blokování hazardních her na kartách a v tomto případě zneužít extrémně zranitelnou osobu. Poskytl jsem vám důkaz o těžké závislosti na hazardních hrách a vysoké úrovni zadlužení. Vy jste to ani neuznal.
Doslova umožňujete zločinnou operaci a já vás nahlásím FCA a dalším organizacím, pokud své rozhodnutí okamžitě nezměníte. Upozorňujeme, že tohle není jen moje pokušení štěstí, neodejdu, dokud to buď nevyřešíme smírně, nebo dokud nebudete potrestáni úřady.
Prosím, obraťte se na někoho, kdo dokáže učinit rozumnější rozhodnutí.
—————
Odpověděli:
Vážený zákazníku,
Vaše žádost bude postoupena našemu týmu pro dodržování předpisů. Jejich odpověď očekávejte do 14 pracovních dnů.
—————
Měl bych napsat ještě nějaké další skvělé komentáře, které by mi zajistily vrácení peněz? Velmi bych ocenil jakékoli informace o tom, jak ten váš dopadl.
Díky