Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 261)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 261)
Ne... A nic, co byste mohli získat přímo od své banky v případě přijetí? Pošlu jim žádost, tak uvidím.
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Diamant
před 5 měsíci
Ne, bohužel, toto je jediná věc, kterou od své banky dostávám. Požádal jste o to už svou banku? Bylo by skvělé, kdybyste to mohl získat. Opravdu chci tyhle lidi získat.
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Zlato
před 5 měsíci
RODCAH, to mi poslala moje banka. Rodcah - MCC 6012 = Finanční instituce -
Gemcebr nemá webové stránky, neznám tu společnost s.r.o. Nikde je nelze najít.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
sagemage
Daemion
Zlato
Daemion
před 5 měsíci
Pěkné - máš štěstí, moje banka viděla hazardní hry a řekla, že nemohou provést chargeback lmfao
Automaticky přeloženo:
sagemage
Zlato
Sarahlewis
před 5 měsíci
Strávil jsem 2 měsíce spamováním vflow na všechno možné, LinkedIn, Instagram. Všechny jsem je našel, jen mě zablokovali nebo mi řekli, ať jdu do prdele. Musel jsem jít cestou chargebacku a nakonec mi takhle vrátili peníze.
I spent 2 months spamming vflow on everything, linkedin Instagram I found them all, they would just block me or tell me to ‘fuck off’ I had to go the chargeback route and they ended up refunding me that way
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Aspoň ti s tím tvoje banka pomohla haha - moje banka už odmítla storno kvůli hazardu.
Automaticky přeloženo:
Sutton
Loo76
Platina
Loo76
před 5 měsíci
Ahoj
Ano, nakonec to udělali, ale nebo to bylo už dávno. Stále jsem neobdržel platbu od Palwalletu.
Automaticky přeloženo:
AZGBG
sagemage
Zlato
sagemage
před 5 měsíci
Řekl jsi jim hned, že je to kvůli hazardu?
Automaticky přeloženo:
AZGBG
Sutton
Zlato
Sutton
před 5 měsíci
Palwallet souhlasil s vrácením peněz, ale neřekl mi, kdy je dostanu lol
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Platina
před 5 měsíci
Určitě má někdo jiný Elementum? Elidionex Ltd.
zdá se, že nemají webové stránky
Automaticky přeloženo:
sagemage
AZGBG
Zlato
AZGBG
před 5 měsíci
Ne, započítali to jen proto, že věděli, že tohle je napojené na nelegální kasina. Myslím, že jsem to původně zkusil, protože zboží nebylo doručeno 😅
Automaticky přeloženo:
Loo76
Sutton
Diamant
Sutton
před 5 měsíci
Mohl bys prosím sdílet nějaké e-maily, které jsi poslal na Velobet? Píšu e-maily už 5 měsíců a získal jsem něco málo přes 1000 dolarů, ale nic ve srovnání s tím, co jsem vložil?
Automaticky přeloženo:
Geo88
Zlato
před 5 měsíci
Máte nějaký bankovní převod na Stardust Global CCS LTD?
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
Pukuota1
před 5 měsíci
RODCAH, to mi poslala moje banka. Rodcah - MCC 6012 = Finanční instituce -
RODCAH that’s what my bank sent for me. Rodcah - MCC 6012 = Financial Institutions -
Merchandise & Services
Website: https://rodcashop.com/collections/all
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Máte prosím adresu? Nevidím ji v bankovním účtu.
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Cocohibs1
Zlato
Cocohibs1
před 5 měsíci
U mě to samé 😂 Kde je můžeme nahlásit?
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Zlato
před 5 měsíci
Adresa Rodcah je Londýn, GB, EC2R 6DN a toto je kód MCC 6012.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
Pukuota1
před 5 měsíci
U mě to samé 😂 Kde je můžeme nahlásit?
Same for me 😂 where we can report them?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Jsi si jistý/á, že je to ten web? Je to prostě Kolumbie a na Instagramu vypadají legitimně. Zpracoval je pro mě PayAdmit. Kdybych mohl/a zjistit adresu obchodníka, mohl/a bych se do toho pustit 😂