Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 105)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 105)
Nové kontaktní údaje na Swipez.eu by byly taky skvělé, už začínám být zoufalý.
Zaplatím každému, kdo mi dá platnou e-mailovou adresu.
Hledal jsem všude a nic jsem nenašel!
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 8 měsíci
Má někdo kontakt na Worfix? Vůbec nic nemůžu najít. Díky.
Automaticky přeloženo:
lauren333
Anonymized913
Stříbro
Anonymized913
před 8 měsíci
ahoj, mohl bys se se mnou prosím podělit?
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
před 8 měsíci
V NatWest mi řekli, že je na obchodníkovi, co uvede jako popis, a že nemusí uvádět své jméno na výpisu z účtu.
Nemohou mi sdělit jméno ani kontaktní informace, pokud u nich nevznesu reklamaci ohledně transakcí, ale říkají mi, abyste reklamaci nevznášeli, protože by to mohlo být klasifikováno jako podvod.
Snažil(a) jsem se získat přístup k API Mastercard Merchant Identifier, ale bez úspěchu.
Mám pocit, že je to pořád boj, ale pro zločince je tak snadné ukrást vaše peníze
Stále hledám
Valthx, Londýn
CSTOnli, Cheshire,
Doset, Cheshire
Digitlid Liverpool
Payacctopup, Londýn
Inntc, Londýn
Automaticky přeloženo:
Blob123
Kika199
Stříbro
Kika199
před 8 měsíci
Jak z vaší banky nebo přímo, mohli byste se podělit o nějaké podrobnosti, mám u nich vklady kolem 10 000 liber