Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 041)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 041)
Odpověděli mi, ať se ozvu obchodníkovi a posílám jim dál poštou. Neobdržel jsem všechny vrácené peníze, stále mám od nich spoustu vrácených peněz, kreditní kartou je centrální banka Ruska nebo České republiky.
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
Cocohibs1
před 11 měsíci
Už jsem kontaktoval Wexly London, ale bohužel žádná odpověď. Zkusím to znovu, díky!
I have already contacted Wexly London but no reply unfortunately. Will try again thanks!
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Mohu se zeptat, jak jste kontaktoval/a Wexly Limited?
Máte e-mailovou adresu?
Děkuju!
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
jimmi88
Stříbro
jimmi88
před 9 měsíci
Ano
Automaticky přeloženo:
Robster5
Platina
před 9 měsíci
Snaží se lidi ještě získat nějaké peníze zpět? Zdá se, že už umřeli, jsem vyčerpaný snahou, Swipez už měsíce nereaguje.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
swolecanuck
před 9 měsíci
Ano
Yep
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Jak nedávno jste provedl(a) vrácení peněz a jak dlouho to trvalo od původní zprávy?
honím denně už přes šest týdnů
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
jimmi88
Stříbro
jimmi88
před 9 měsíci
U mě to trvalo tři týdny. Poslal jsem jim jeden e-mail týdně a po třech týdnech jsem to eskaloval k ČNB. Vrácení peněz přišlo bez jakékoli odpovědi od obou, jeden den náhodou.
Automaticky přeloženo:
Thamiud3
Bronz
swolecanuck
před 9 měsíci
U mě to trvalo tři týdny. Poslal jsem jim jeden e-mail týdně a po třech týdnech jsem to eskaloval k ČNB. Vrácení peněz přišlo bez jakékoli odpovědi od obou, jeden den náhodou.
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
U mě to trvalo tři týdny. Posílal jsem jim jeden e-mail týdně a po třech týdnech jsem to eskaloval k ČNB. Vrácení peněz přišlo bez jakékoli odpovědi od obou, jednoho dne. Tady to bylo mnohem rychlejší.
Tři týdny vlastně nejsou tak špatné.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
swolecanuck
před 9 měsíci
It was three weeks for me. I sent them one email a week and after three weeks escalated to the CNB. A refund came without any reply from either of them randomly one day.
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Jsem rád, že jste dosáhl správného výsledku, jen nevím, proč se s ostatními nezachází stejně, ale možná to souvisí s velikostí ztrát.
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
jimmi88
Stříbro
jimmi88
před 9 měsíci
Vím, že se ostatní snaží získat zpět desítky tisíc, ale já jsem se honil jen kolem 1 tisíce.
Automaticky přeloženo:
Mega1983
Ray2212
Bronz
Ray2212
před 9 měsíci
Taky bych se chtěl/a dozvědět něco o KONGIŘE.
Automaticky přeloženo:
Mega1983
Player0007
Bronz
Player0007
před 9 měsíci
Zkontroloval(a) jsem to a Payacctopup nepatří společnosti Nuvei.
Automaticky přeloženo:
Mega1983
Praky
Bronz
Praky
před 9 měsíci
Také bych se rád dozvěděl více informací o Payacctopup. Viděl jsem komentáře, že se jedná o Nuvei, ale když jsem se podíval, není to spojeno s touto společností Nuvei.
Automaticky přeloženo:
Mega1983
Player0007
Bronz
Player0007
před 9 měsíci
Také by mě zajímalo, kdo je Payacctopup. Nicméně jsem se podíval a zjistil, že Payacctopup není propojen s Payautom a Nuvei, je to jiná společnost.
Automaticky přeloženo:
Player0007
Mega1983
Diamant
Mega1983
před 9 měsíci
jsou to oni na 100%
Automaticky přeloženo:
Mega1983
LizzieCG
Bronz
LizzieCG
před 9 měsíci
Také jsem byl zpočátku uveden v omyl, že mé platby byly provedeny v Nuvei, protože mají propojení s Payautom, ale zjistil jsem, že to není propojené s Payacctopup, je to jiná společnost. Také jsem poslal zprávy podpoře Nuvei a oni zkontrolovali mou aktivitu a potvrdili, že platby u nich nejsou zpracovány. Plánuji jít do své banky a podat žádost o vrácení peněz, s největší pravděpodobností zjistí, kdo platbu zpracoval. Budu vás informovat.
Automaticky přeloženo:
Mega1983
Player0007
Bronz
Player0007
před 9 měsíci
Jak si můžu být jistý/á, když na svém výpisu z účtu nevidím jejich jméno (alespoň tam není napsáno Nuvei). Můžete mi ukázat, jak to vypadalo na vašem?
Automaticky přeloženo:
Player0007
Mega1983
Diamant
Mega1983
před 9 měsíci
Výplata
Payacctopup, Londýn, 9HT
Automaticky přeloženo:
Rt2001
Stříbro
před 9 měsíci
Právě jsem obdržel tento e-mail, takže si myslíme, že se blíží vrácení peněz od Readiverse?