Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 034)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 034)
Ahoj, byl by mi někdo ochotný pomoct s výhrou 2000 dolarů z Quickwin88? Výběr byl schválen, pak mě 45 minut trápili a pak mi výběr zamítli s tvrzením, že jde o falešné a nelegální sázení. Nikdy jsem nedostal žádné vysvětlení.
Prosím. Tohle jim neprojde. Viděl jsem na sociálních sítích i spoustu dalších, kteří to udělali.
500 dolarů z toho vašich pro každého, kdo je dokáže přimět k zaplacení.
Předem děkuji, pokud si alespoň přečtete tuto legendu.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
před 10 měsíci
Ahoj.
Poslal jsem Nuvei e-mail ohledně Payacctopup, ale nikdo mi neodpověděl. Také jsem nikde nenašel cybgeu.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
před 10 měsíci
Všiml jsem si, že někteří obchodníci, kteří dříve nikdy neodpovídali, začali v poslední době odpovídat a žádat o údaje o kartě… Myslím, že je to jen oddalovací taktika, ale doufám, že se něco děje.
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Zlato
před 10 měsíci
Použil už někdo zboží, které nebylo doručeno v rámci „nedigitálního zboží"?
Automaticky přeloženo:
SimonP
LizzieCG
Stříbro
LizzieCG
před 10 měsíci
Ahoj Lizzie - podívej se na můj příspěvek z doby před pár dny. Cybgeu a Cybgahabeu jsou
Z městského úřadu si nechte vyžádat potvrzení, že jste na dané adrese registrováni, nebo nájemní smlouvu. Také si nechte poslat objednávkový formulář, který jste údajně vyplnili, spolu s protokoly.