Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 035)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 035)
Napište společnosti a požádejte ji o tyto informace, dejte jim lhůtu 2 dny, po uplynutí této lhůty zašlete svůj dopis + jejich případnou odpověď bance s uvedením, že prodávající nemá nic rozumného k tvrzení, a proto banku uvedl v omyl.
Automaticky přeloženo:
Stainton108
Tant
Stříbro
Tant
před 10 měsíci
Jaké jsou jejich webové stránky?
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před 10 měsíci
Zdá se mi, že stále více firem se odvážilo falšovat důkazy a riskovat!
Automaticky přeloženo:
SimonP
Player0007
Stříbro
Player0007
před 10 měsíci
Přesně tak. Nebudou reagovat. Můžete se s tím snadno bránit, protože víte, že jste nic nedostali. Zkontrolujte si IP adresu, která se obvykle neshoduje, a přidejte důkaz, že IP adresa, kterou mají, je naprosto chybná. Sledujte ji a pravděpodobně nebude nikde poblíž vás.
Požádejte je o potvrzení o doručení na váš e-mail, protože na jejich stránkách není přihlašovací účet, takže jediný způsob doručení je e-mail. Proto přiložte originální kopie těchto e-mailů nebo odkazy pro přístup k obrázkům, abyste dokázali, že byly doručeny, protože nemáte žádné záznamy.
Někdy je i PAN naprosto špatný, nejsem si jistý, jestli to pomůže.
To všechno dohromady nemají šanci.
hodně štěstí!
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 10 měsíci
Řeknu vám ještě větší hit. Před pár měsíci jsem si zrušil účet v kasinu. Podávám proti nim spoustu žádostí o chargeback. Dnes jsem od kasina dostal e-mail, ve kterém mi říkali, že proti mně nedokončili proces KYC a požadují absurdní dokumenty. Ignoroval jsem ho. Dělají to jen proto, aby zfalšovali dokumenty pro chargebacky.
Co říct bance, když se zeptají na webovou stránku, kde se dají věci koupit? Měli byste říct webová stránka kasina nebo něco jiného?
Automaticky přeloženo:
makelios6
Kika199
Platina
Kika199
před 10 měsíci
Jak si můžeme povídat?
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Player0007
Zlato
Player0007
před 10 měsíci
Dává smysl říkat, že jsem produkt v reálném životě neobdržel? Myslím tím, že musí poskytnout doklad o doručení, že? Nebo je v tom nějaký háček a je to horší než u digitálního zboží?
Automaticky přeloženo:
Kika199
justiceForUs
Stříbro
justiceForUs
před 10 měsíci
Zapomeň mi odpovědět na e-maily 😆, jako bych viděla, že potřebuješ pomoct 🙂
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Kika199
Zlato
Kika199
před 10 měsíci
Ztratil jsem přístup ke svému protonovému e-mailu. Hledám jen novou možnost^^ ? Pošlete mi svůj e-mail a téma.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Kika199
justiceForUs
Stříbro
justiceForUs
před 10 měsíci
Měl jsi mi pomoct s vymáháním chargebacku u Revolutu, jak tě vidím, hledáš tady pomoc lol