před 2 měsíci
OdpovědětCitovat0
Kriptonmin je složitý, ale dlouho jsem na tom trval a psal jsem, že jejich obchodní podmínky nepřijímají platby za hazardní hry. Pak jsem zanechal negativní recenzi na Trustpilotu a oni mi řekli, abych poslal e-mail panu Andresovi Martinezovi, a pak mě donutili podepsat formulář pro vrácení transakcí.
Ahoj všichni, právě jsem obdržel důkazy od společnosti, které mě napadly proti mému vrácení peněz. Tvrdí, že jsem přinesl obrázky s umělou inteligencí, všechny ceny se sčítají, uvedli mou e-mailovou adresu, adresu, ale s chybným číslem a ulicí, ale všechno ostatní je v pořádku, docela to není jasné. Na webu se nikde nemohu přihlásit, abych ukázal, že nemám účet, takže si nejsem jistý, jestli můžu dokázat, že poskytli falešné důkazy. Jakákoli pomoc by byla velmi oceněna, prosím 🙏
Děkuji, jak se dostanu k navštíveným webovým stránkám, bude to jen v historii vyhledávání, nebo se musím obrátit na telefonního operátora? Mám čas do 15. na předložení důkazů. Společnost tvrdila, že všechny zakoupené platby byly odeslány na můj e-mail, ale nemám nic, jen e-mail, který jsem poslal včera, a naštěstí se mi podařilo pořídit screenshoty vkladů na stránkách kasina, než mě zablokovali, myslíte, že to bude stačit?
Četl jsi mých šest e-mailů? Říkal jsem ti, že jen ty od Naudapy jsou staré 18 měsíců, ostatní jsou staré asi týden, včetně transakce se Sparkasse? Pokud chceš, napiš mi znovu s novou e-mailovou adresou sem: [email protected]
Pokud ne, tak je to v pořádku. Hodně štěstí!
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.