Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 023)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 023)
Ahoj, zjistil jsi někdy, kdo jsou Brivory? Nikde je nemůžu najít ani sehnat, stáli necelých 15 tisíc liber s těmito viníky, rádi je odškodním, pokud mi vrátíte peníze.
Existuje nějaký údaj o poloze? Jsem si jistý, že si toto jméno pamatuji a že souvisí s jinou firmou, kterou FCA vyškrtla za provádění podvodných platebních služeb. Musel bych si hned projít papírování, ale je mi to opravdu známé.
Promiň, napůl jsem spal, haha, ano, píše se tam noltiro kaunas, nemůžu je nikde najít, je to transakce v hodnotě 15 tisíc, kdybych je našel a dostal peníze zpět, určitě bys dostal kompenzaci, protože se s tím jen trápím 😫😫