Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 024)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 024)
Dobrý den, jak dlouho trvalo, než mi odpověděli, když jsem tento e-mail použil i já, Coresbyte wexslide? [email protected]
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
Robster5
před 10 měsíci
Má někdo nějaký další kontakt na tyto produkty? Už mám Swipez a Softpulse solutions, pokud neexistuje jiný kontakt na některý z nich?
Does anyone have any other contact for these? I have swipez already and Softpulse solutions unless there is another contact for any of the other ones?
Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci
Promiň, nemůžu pomoct.
Už ti někdo vrátil peníze z Dsolpay od tvého e-mailu od CNB? Od té doby jsem nic neslyšel, takže se zase denně snažím najít partnera.
Automaticky přeloženo:
Robster5
jimmi88
Platina
jimmi88
před 10 měsíci
Absolutně nic. Žádná odpověď a žádná náhrada.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
Robster5
před 10 měsíci
Absolutně nic. Žádná odpověď a žádná náhrada.
No absolutely nothing. No response and no refund
Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci
Je to fakt na nic. Znám lidi, kterým nedávno vrátili peníze, ale jednomu to bylo až po třech týdnech čekání - já už mám přes pět a opravdu doufám, že jsem to nezmeškal.
prostě se musím dál snažit a honit.
Automaticky přeloženo:
player0990
Platina
před 10 měsíci
Dnes jsem obdržel žádost o vrácení peněz od TRVRS a pthxn, ve které předložili falešné důkazy; síť platebních karet rozhodla v můj prospěch.
Automaticky přeloženo:
SimonP
player0990
Stříbro
player0990
před 10 měsíci
Co poskytli jako důkaz? Nákupy skins? Čekám na jejich odpověď, ale už je to přes 45 dní, takže si nejsem jistý, co se děje s mou bankou.
Automaticky přeloženo:
player0990
SimonP
Platina
SimonP
před 10 měsíci
Ano, skiny, poslal jsem screenshoty, které ukazují, že nemám účet na Steamu a že moje e-mailová adresa neobsahuje žádný e-mail ani nic s názvem skinu, který mi prodali.