Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 987)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 987)
Stejně tak jsem se snažil kontaktovat Niko Tech emailem, ale žádná odpověď, Elegro mi jen řeklo, že by moje banka měla platby zúčtovat zpět, ale mám problém s NatWest a nejhorší je, že jsem to zaplatil kreditní kartou!!
Ne. Slepá ulička za slepou uličkou. Zjistíte, že ve většině případů to můžete zkusit přes banku, ale většina lidí se musí dopustit podvodu, aby získali platbu zpět (důvody, které bance uvádějí, jsou lži).
Pokud máte značné ztráty (30/40 tisíc a více), můžu vám pomoci s nasměrováním někoho, kdo vám může pomoci.
Dobře, stále čekám, až mi banka odpoví. Zaplatil jsem kreditní kartou společnosti Niko Tpf přes NatWest. Moje ztráty se s celkovou cenou příliš neliší, nicméně jsou rozloženy mezi různé obchodníky, i když jsou přes skupinu Santeda. Zvažuji právní kroky proti společnostem, které peníze odebírají.
Niko TPF
platba DSO
escex
deserLTD
Londýn
Tregain Londýn
jsou ty hlavní, bohužel některé byly provedeny převodem. Dostal jsem nějaké vrácené peníze, ale stále je spousta ztracena.