Ahoj všichni, už hodiny jsem si to četl a zdá se, že se některým podařilo získat zpět nějaké peníze. Pokud má někdo nějaké informace o tomto tématu, byl bych vděčný a rád vám poskytnu ty, se kterými jsem uspěl.
Tregain
Trvers
nikotpf eleg eu
deserLTD
dsolpay
řešení softpulse
escex
e0000517
cdexshop
VPNservice954
digitální zboží (monzo poskytl tuto adresu, ale nemůže najít žádný kontakt ani společnost) DIGITAL GOODS CAMDEN GBR Camden WC1N 3AF
Od těchto obchodníků mi banka několikrát vrátila peníze, ale kontaktovali jen občasného obchodníka, což mi přišlo divné. Například Monzo kontaktoval deserLTD a o pár dní později jsem dostal peníze zpět. Kontaktoval je Revolut, zřejmě jim řekli, že vrácení peněz vydávají. Revolut mi řekl, že to mám zaručené, počkal jsem a nikdy to nepřišlo. Zeptal jsem se jich a oni řekli, že nemohou vznést námitku. Zdá se mi to od nich podivné a podezřelé. Budu se v tom dále rozebírat, protože jsem byl několikrát uveden v omyl a lhal mi, ale jejich zaměstnanci mají nahrané chaty.
Provedl jsem pár plateb přes Payop, Transfer Gateway a Trustly Group AB. Hádám, že ty už jsou dávno pryč?
Taky trochu mimo téma a trochu změna tématu, což je pro mě dost trapné, ale stává se to, protože je to závislost. Hrál už někdo z vás hazardní hry na účtu kamaráda, dobíjel jste si účet vlastní kartou na své jméno, když jste na Gamstopu a už máte ban, i když byste nikdy neobdrželi žádnou výhru, protože karta není na vaše jméno? Existuje důvod k vrácení peněz? - Kontaktoval jsem toho náhodného a říkají, že peníze nevrátí, protože je to podle podmínek, že karta musí být na jméno majitele účtu.
Díky všem.
Automaticky přeloženo: