Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 868)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 868)
Pokud jde o Essex, jsem si na 99% jistý, že je to "EXCALICODE LIMITED" s IČO: 16225464
Provozují webovou stránku: https://translate-x.co/, ale jejich uvedený e-mail se vrací, když se jim pokusíte napsat, takže jsem to prostě uvedl jako důkaz ve svém chargebacku a vyhrál jsem to.
Pořád si mění názvy, nejdřív jsem to měl jako Teqcor a teď Teqcords.
Pokud hledáte technocorp limited - Iqbal raza a jdete do Companies House, najdete všechny adresy související s odkazy na EDNTG Payment, Teqcor atd., tento viník je skrytý, je také propojen s domovem důchodců. Tolik jsem se snažil hledat, že jsem to vzal do banky s žádostí o vrácení peněz.